SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Redovisningsekonom jobb i Stockholm på Future Value

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Redovisningsekonom på Future Value

Redovisningsekonom

Future Value Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Ambea är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med cirka 26 000 medarbetare. Inom vår företagsgrupp erbjuder vi boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. Ambea har drygt 900 enheter i Sverige, Norge och Danmark. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Läs mer på [ Link removed ]Ambea har de senaste åren haft en kraftig tillväxt och börsnoterades i mars 2017. Bolaget verkar i en trygg och stabil bransch och har ett viktigt samhällsansvar. På huvudkontoret i Stockholm sitter den centrala ekonomifunktionen och även gruppen som ansvarar för koncernrapportering och redovisning och vi söker nu en driven och kompetent redovisningsekonom.

Ambeas redovisningsfunktion består idag av 12 personer och rollen innebär fullt bolagsansvar för minst 5 av koncernens bolag. Rätt kandidat ges möjlighet att arbeta i en expansiv och dynamisk miljö i ett bolag som kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen.

Du har praktisk erfarenhet av att självständigt arbeta med löpande redovisning samt bokslutsarbete, gärna från större bolag med komplex struktur.

Du är civilekonom med relevant erfarenhet. Dina Excel-kunskaper är goda och du har intresse för system. Du är van och tycker om att arbeta i en föränderlig miljö med höga krav, där samarbetsförmåga och prestigelöshet är nyckelord. Rollen är placerad i Solna och rapporterar till Koncernredovisningschefen för Ambea.

 Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Bolagsansvar för minst 5 bolag
  • Månads- och årsbokslutsrapportering
  • Ansvara för bokslutsarbete innebärande avstämningar av balanskonto, kontroll av periodiseringar samt registrering av bokföringsordrar 
  • Support mot verksamheten gällande ekonomiska frågeställningar
  • Delaktighet i utveckling gällande processer, rutiner och samarbete med övriga avdelningar

Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer ske löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta Susanne Karlsson, 0709-77 27 94.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: futurevalue2391