Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Business controller till norrort jobb i Stockholm på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Business controller till norrort på SJR AB

Business controller till norrort

SJR AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du en erfaren controller som gillar att jobba verksamhetsnära i ett välmående företag med dynamisk miljö? Vi söker efter dig som vill göra skillnad i en viktig verksamhet och som förutom business control har erfarenhet från projekt och produktionscontrolling.

Vår kund är ett globalt företag inom logistik och transport. De söker nu efter någon som vill arbeta både strategiskt och verksamhetsnära ihop med härliga kollegor. Detta är ett konsultuppdrag på 10 månader men för rätt person går det även bra med en direktrekrytering.

Om tjänsten

I rollen som Business Controller är du Business Partner för två olika affärsområden med både strategiska affärsbeslut som operativa verksamhetsbeslut. Fokus i rollen är till viss del en del projektcontrolling men även kopplat till produktion.

Du kommer att ansvara för analys, verksamhetsuppföljning och planering. I rollen ingår även att aktivt delta i budget- och prognosprocesser samt driva kontinuerliga förbättringsprojekt för att förbättra effektivitet och lönsamhet.

Du ingår i ett controllerteam och rapporterar till Controllerchef men har ett mycket nära samarbete med främst CSCO men även CTO. Tjänsten är belägen i Rotebro.

I rollen ingår:

  • Business Partner till två olika affärsområden
  • Projektcontrolling
  • Uppföljning och analys av kostnader och nyckeltal
  • Aktivt delta i budget-och prognosprocessen samt rapportering inom respektive affärsområde
  • Medverka vid framtagning och uppföljning av Business Cases och ekonomiska underlag
  • Utveckla och förbättra rutiner, processer och arbetssätt
  • Delta i olika planerade projekt samt diverse ADHOC projektDin bakgrund

Du har en akademisk examen inom ekonomi och några års erfarenhet som Controller med erfarenhet av projektcontrolling. Som person är du strukturerad, noggrann samt analytisk och trivs med att arbeta i en verksamhetsnära roll med eget ansvar. Du är självgående, uthållig och flexibel samt har lätt för att samarbeta med olika typer av människor. Vidare så är du kommunikativ, pedagogisk och kan anpassa nivån samt förklara ekonomi på ett förståeligt sätt. Du behöver vara mycket duktig på Excel.

Ansökan 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Emma Hultberg på 076-6471641. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-10-30. 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1388707-291861