SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Business Controller till Liber jobb i Stockholm på Invici

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Business Controller till Liber på Invici

Business Controller till Liber

Invici Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida


Har du arbetat ett par år som Controller och vill utvecklas vidare i rollen?

Liber tycker att lärande är det viktigaste som finns! Vill du vara med och skapa framtidens lärande?

Du erbjuds som Business Controller på Liber en nyckelroll i bolagets spännande transformationsresa. Du får ta en aktiv roll i bolagets ERP-projekt och du får vara med och påverka rapporteringen. Du får möjligheten att arbeta nära CFO och ledningen och det är en Business Controllerroll där du får en synlig roll ute i organisationen, både i Sverige men även med internationella kontakter. Du kommer i rollen att vara delaktig i och bidra till en resultatorienterad- och affärsmässig kultur.

Om uppdragsgivaren
Liber är ett av Sveriges ledande läromedelsföretag. Målsättningen är att våra läromedel och vår kurslitteratur ska bidra till att alla lyckas med sina studier, från förskoleklass till högskola. Vi producerar interaktiva läromedel och böcker hand i hand för ett framgångsrikt lärande i skolan. Våra läromedel utvecklar vi i dialog med lärare, de främsta författarna och forskare. Liber erbjuder även en fullskalig digital utbildning inom SFI och unik branschutbildning riktad mot näringsliv. I vår utgivning har vi också ett brett erbjudande av managementlitteratur. Liber är en del av den europeiska gruppen Infinitas Learning, med systerbolag i Holland och Belgien.

Vad får dig att trivas hos uppdragsgivaren
Utbildningsbranschen, och vi med den, är i en digital transformation som skapar nya fantastiska möjligheter att utveckla produkter och tjänster som maximerar lärande.

Vi på Liber går till jobbet varje dag för att göra skillnad i människors liv. Vi är fast beslutna att leda utvecklingen inom utbildning och därmed bidra till ett Sverige där alla lyckas med sina studier.

Beskrivning av tjänsten
Ansvarsområden som Business Controller:
Analys och uppföljning av utfall och nyckeltal
Månadsrapportering
Delaktig i budget- och prognosarbete
Delaktig i den månatliga boksluts- och rapporteringsprocessen
Delaktig i att utveckla struktur och processer för att stödja bolagets fortsatta utveckling av affären

Du tillhör finansfunktionen med sex medarbetare och rapporterar till CFO.

Erfarenhet och profil
Du är civilekonom och har ca tre års erfarenhet som Controller med inriktning analys och uppföljning. Vi tror att du har arbetet nära verksamheten och stöttat upp med struktur, återkoppling och analys med fokus på att driva affären vidare. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel.

Personliga egenskaper
Vi tror att du är analytisk och prestationsinriktad och har en naturlig förmåga att kommunicera finansiella utfall till verksamheten. Du trivs med detaljerna och att leverera kvalitet är en självklarhet för dig, samtidigt som du har ett helhetsperspektiv och förståelse för hela affären. Du får i rollen vara delaktig i att driva verksamheten framåt. Du är en lagspelare och mån om att tillsammans med dina kollegor driva förändring i bolaget. Du är flexibel och vill vara delaktig i den transformationsresa som bolaget genomgår.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar Liber med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Nadja Linder. Skicka din ansökan så snart som möjligt. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev där du motiverar varför du söker rollen.

Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 7483