Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

business controller till laxå jobb i Laxå på Maskinflisning i Laxå AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
business controller till laxå på Maskinflisning i Laxå AB

business controller till laxå

Maskinflisning i Laxå AB Laxå, Örebro län Heltid


arbetsbeskrivning.

Maskinflisning i Laxå söker dig som är en analytisk och självgående person, som gillar att ta ansvar och att ha ett varierat arbete. Du gillar att utmanas och lära nytt och på sikt ser vi att denna roll tar ett steg mot en CFO-roll. I rollen idag har du mycket kontakter med leverantörer, kunder och kollegor. Det här är jobbet för dig som gillar att ha varierande och stimulerande arbetsuppgifter och att arbeta på en arbetsplats med flexibilitet när det kommer till möjlighet att jobba hemifrån, korta beslutsvägar och god gemenskap. 
Rollen omfattar många olika delar och du kommer att ha ett stort ansvar för att bolaget fortsätter att utvecklas på ett positivt sätt. Du rapporterar till VD och blir en viktig partner för denne.ansvarsområde.

I rollen ansvarar du för den löpande ekonomin och övriga administrativa arbetsuppgifter. Du är den som säkerställer att allt ekonomiskt arbete i företaget sköts enligt de lagar och förordningar som finns. På avdelningen finns ytterligare en person som du har personalansvar för, en roll som ekonomiadministratör. Ansvar för löner ingår för 20 kollektivanställda och 3 tjänstemän där ekonomiadministratören ansvarar för att göra underlagen.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för löpande bokföring, redovisning med avstämningar månadsvis samt resultat och balansrapporter. Du arbetar med att förbereda bokslut och är ansvarig för kassaprognos och kassaflöde. Ansvar för ISO certifieringen och för att bokföra anläggningstillgångarna är andra arbetsuppgifter som ingår.
I ditt ansvar ingår även att skapa och upprätta statistik för att stötta verksamheten, att jobba med projektuppföljning samt att vara föredragande i det ekonomiska för ledningsgrupp och styrelse i bolaget. Du är rådgivande utifrån ett ekonomiskt perspektiv i olika interna dialoger och är även delaktig i anbudsprocesser.

Utöver detta ingår följande arbetsuppgifter:
• Ordererkännande, fakturering, kravhantering
• Kund- och leverantörsreskontra
• Lönehantering
• Svara i företagets telefon och vara allmänt behjälplig och serviceinriktadkvalifikationer.

Vi söker dig som antingen är gymnasieekonom med minst tio års erfarenhet, alternativt har du en eftergymnasial utbildning med flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i bokföring, redovisning samt löneadministration. Det är meriterande om du tidigare har jobbat i ett entreprenadföretag.
Du är van vid att arbeta självständigt och målinriktat och har en hög grad av service- och kvalitetstänk. Utöver det ser vi att du har goda kunskaper i MS Office, främst Excel och Powerpoint och det är meriterande om du har arbetat i Visma tid och Centsoft för fakturor samt att ha erfarenhet av entreprenadavtal.

För att trivas hos oss behöver du vara självgående, gilla att ta egna initiativ och att vara en del av ett team. Du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift och är affärsinriktad och uppskattar att få lära dig nytt och utvecklas. Du har god förståelse för helheten och komplexiteten i en verksamhet. Dessutom ser vi att du behöver vara noggrann, ha en god känsla för service, se positivt på problemlösning och trivas med att jobba med förändringsarbete och ständig utveckling.


ansökan.

För information: Vänligen kontakta Gabrielle Peteri, senior rekryteringskonsult som du når på [ Email address blocked ]  
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201356607