Jobbet Business Controller till Lagerdriften, ICA Sverige Borlänge har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Business Controller till Lagerdriften, ICA Sverige Borlänge publicerad av ICA

Heltidsanställd
Borlänge

Arbetsbeskrivning

Är du en engagerad, driven och kommunikativ Business Controller? Då söker vi just dig till ett av ICA Sveriges logistikenheter belägen i Borlänge, Dalarna. Du kommer möta en snabbrörlig och häftig logistik som kräver fungerande och effektiv verksamhet, varje dag!

Vår nuvarande Business Controller i Borlänge kommer tillfälligt att byta tjänst inom ICA och vi söker nu en vikarie med mycket goda chanser till förlängning Vikariatet sträcker ett år, från 2020 -11 till 2021- 11.

Det här är ditt blivande jobb
Som Business Controller krävs ett verksamhetsnära förhållningssätt där du ansvarar för de ekonomiska processerna, vilket innebär både bokslut, rapportering och analyser samt planeringsprocesser, där ICA frångått budget och arbetar med rullande prognoser och Annual Target. Du är ett affärsstöd till både logistikchefen och ledningsgruppen, utvecklar verksamhetsstyrningen och deltar i utvecklingsprojekt samt säkerställer uppföljning av effekthemtagning. Under den första tiden kommer ett stort fokusområde att vara uppföljning av investeringar och effekthemtagning.

Vi erbjuder ett utvecklande arbete med stor möjlighet att påverka och driva förändring inom både logistikverkssamheten och controllingorganisationen. Du arbetar nära vår lokala logistikchef och självklart sitter du med i logistikenhetens ledningsgrupp. Organisatoriskt är du en del av logistikcontrolling och kommer att ingå i ett team tillsammans med fyra drivna och engagerade Business Controllers från de övriga logistikenheterna och rapportera till chefen för lagerdriftscontrolling.

Lagerenheten är en viktig del av ICA Sveriges logistik där DE Borlänge ansvarar för leveranser till ca 400 ICA butiker från Borlänge och norrut och plockar ca 50 miljoner kolli per år. Verksamheten i Borlänge består av ca 430 medarbetare som arbetar med skapa en positiv anda, hög kvalité och god service till våra kunder. Under 2020 och 2021 genomgår enheten stora omställningar med bl.a. utökad kapacitet vilket ställer krav på kontroll och en vilja att bidra till enhetens resultat

Vem är du?
Förutom att du är riktigt duktig inom Controlling och gillar det du gör, så trivs du även i en konsultativ roll. Här kommer dina egenskaper verkligen till sin rätt, både att vara strategisk, analytisk och nyfiken samt att arbeta självgående och ta egna initiativ. Du lägger stor vikt vid att fullfölja det du påbörjar, tar en aktiv roll i ledningsgruppsarbetet och trivs i en organisation där samarbete är viktigt. Vi söker dig som har akademisk examen som ekonom eller ingenjör, intresse för logistik samt några års erfarenhet som controller. Det är meriterande om du har erfarenhet av en verksamhet i förändring, då ständiga förbättringar är en del av vardagen. Sist men inte minst beskriver andra dig som en person med positiv inställning och med en förmåga att nå ut till verksamheten genom god kommunikation. Känner du igen dig? Då är detta verkligen en roll för dig!

Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också rätt bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen.

Kontaktperson
Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Petra Andersson, petra.andersson@ica.se, 0104221880

Sista dag för ansökan
2020-10-12

Referens

R0011678

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till