Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

BUSINESS CONTROLLER TILL KREATIV REKLAMBYRÅ jobb i Stockholm på Resultat AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
BUSINESS CONTROLLER TILL KREATIV REKLAMBYRÅ på Resultat AB

BUSINESS CONTROLLER TILL KREATIV REKLAMBYRÅ

Resultat AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Nu söker vi en Business Controller för vår kunds räkning inom kreativ marknadsföring. Vi söker dig som är en erfaren och driven Controller som trivs i en kreativ miljö med många engagerade och roliga kollegor.

Om företaget
Vår kund är en fullservice reklambyrå som erbjuder en unik kommunikationstjänst som engagerar sin publik. Bolaget tillhör en större koncern som även ger dig möjligheten att samarbeta med andra spännande företag inom koncernen. Tjänsten är en rekrytering på heltid där du blir direkt anställd av vår kund.

Dina arbetsuppgifter
Som Business Controller kommer du att arbeta väldigt verksamhetsnära och ha nära kontakt med flera olika delar av organisationen. Du kommer att hantera löpande verksamhetsuppföljning och analyser samt hjälpa ledning och övriga medarbetare att tolka dessa rapporter. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta: - Månadsrapporter - Projektredovisning - Rapportera till VD-n - Analysera och tolka rapporter Bolaget är i en spännande expansionsfas och arbetsuppgifterna ovan utgör grunden för tjänsten, men andra delar kan tillkomma och utrymmet för dig att växa och påverka är mycket goda.

Din profil
För att trivas i rollen som Business Controller hos vår kund ser vi gärna att du har ett par års självständigt arbete som Controller. Vi ser även att du, med din tidigare erfarenhet, har ett helhetsperspektiv som gör dig trygg i rollen att analysera och tolka siffror. Bolaget är verksamma i Sverige, Norge och Finland, där goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett måste. Som person ser vi gärna att du är prestigelös, positiv och framåt. För rollen är det även viktigt att du är analytisk, noggrann och kommunikativ. Du trivs i en social roll med många kontaktytor samtidigt som du självständigt driver dina egna uppgifter framåt. Vi ser gärna att du har ett helhetsperspektiv, är nyfiken och lösningsorienterad och gärna kommer med egna idéer. Du är en person som brinner för siffror och som även gillar att berätta om dessa på ett pedagogiskt och konsultativt sätt.

Framgångsfaktorer
• Ett par års erfarenhet av liknande roll • Har ett helhetsperspektiv över det ekonomiska flödet • Social, kommunikativ och pedagogisk • Analytisk och noggrann • Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Enligt överenskommelse OMFATTNING: Heltid, 100% PLACERING: Stockholm LÖN: Enligt överenskommelse KONTAKT: Gabriella Urban SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-01-21 Detta är en direktrekrytering där rekryteringsprocessen hanteras av Resultat AB, men du blir anställd av vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande då tjänsten ska tillsättas inom kort. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gabriella Urban, 073 – 311 68 62.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 8085