Jobbet Business Controller till internationellt företag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Business Controller till internationellt företag publicerad av SJR AB

Heltidsanställd
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Söker du uppdrag som underkonsult eller är nyfiken på konsultrollen som anställd hos oss på SJR? Nu har vi ett första uppdrag på ca 6 månader med start 1 april. Hör av dig så berättar vi mer!

Vår kund behöver stärka upp controllerfunktionen under en period då det händer mycket i bolagets verksamhet i Uppsala.  

Det här uppdraget innebär att du arbetar i en affärsstödjande roll med support och rådgivning. Du kommer att arbeta nära verksamheten, i ett team tillsammans med 5 andra Business Controllers.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Stöd till affären i ekonomiska frågor samt support, rådgivning vid olika besluts- och affärsangelägenheter
  • Ekonomisk rapportering
  • Budget och prognoser
  • Uppföljning och analys av nyckeltal
  • Ansvarig för utveckling och effektivisering av rutiner och processer 
  • Delta i projekt

Vem är du?
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning, så som civilekonom eller civilingenjör. Du har flerårig erfarenhet av controlling och ovanstående uppgifter, kanske har du tidigare även arbetat som projektledare eller som managementkonsult. Avancerad erfarenhet av Excel och ett genuint intresse av system krävs för att klara rollen samt att du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen tror vi att du trivs i affärsnära roller i internationella miljöer samt att du har en god analytisk förmåga. Som person är du strukturerad och självgående. Du har ett starkt driv, får saker att hända och värdesätter tydlighet och kommunikation.

Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta Charlotta Ezitis Holmström, 0766 471 657. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2020-02-26. 

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg. Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.  

Om företaget SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT. SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Uppsala, Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, och WES AB.

Titel: Business Controller

Referens

teamtailor-829346-144594

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till