Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

business controller till hitta.se i stockholm jobb i Stockholm på Hitta.se

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
business controller till hitta.se i stockholm på Hitta.se

business controller till hitta.se i stockholm

Hitta.se Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

I rollen som Business Controller hos oss på Hitta.se kommer du att vara länken mellan Finance och verksamheten. Du kommer att jobba nära våra chefer, stötta dem i affärsbeslut och rapportera till CFO samt vara en del av vårt härliga Finance-team. Hos oss får du möjlighet att utveckla rollen som Business Controller och hur vi jobbar med lönsamhetsanalys och uppföljning samtidigt som du utvecklas i en spännande och dynamisk miljö. Rollen är placerad på Hitta’s moderna huvudkontor vid Norrtull.


ansvarsområde.

Du kommer att ha en central roll i organisationen och vara ett stöd till både våra chefer och Finance-teamet. Du har ansvar för rapportering till ledning och styrelse samt uppföljning av nyckeltal. Du kommer att leda budget- och prognosarbetet och skapa förståelse i verksamheten för de ekonomiska sambanden. Du kommer att vara delaktig i att utvärdera och förbättra våra processer i affärssystem och BI-verktyg. Du kommer att arbeta nära redovisningschefen med att kvalitetssäkra rapporteringar och föreslå förbättringar. 

Arbetsuppgifter:
• Månatlig resultatuppföljning och resultatanalys
• Ta fram månatligt rapportpaket till ledning och styrelse
• Utveckla och följa upp nyckeltal
• Lönsamhetsanalys av olika kunder/produkter
• Proaktivt analys- och utredningsarbete
• Ansvar för att driva och koordinera budget- och prognosprocess
• Ad hoc-analyser


kvalifikationer.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning på högskola eller universitet inom ekonomi. Du har minst 3–5 års arbetslivserfarenhet och vill utvecklas inom analys. Eftersom vi har stora datamängder ser vi gärna att du är van vid att hantera det på ett effektivt sätt. Du har mycket god kunskap inom Excel och har god förståelse för redovisning.

För att lyckas i rollen har du förmåga att samarbeta och du har lätt för sociala kontakter och god kommunikativ förmåga. Du trivs även med att arbeta självständigt, du är nyfiken och har en fallenhet för att arbeta lösningsorienterat med förmåga att kunna prioritera bland arbetsuppgifter. Du tycker om att diskutera förslag på förbättringar med dina kollegor för att tillsammans komma fram till den bästa lösningen för verksamheten. Som person är du flexibel, prestigelös och noggrann. Du har starkt driv som bidrar till att organisationen utvecklas åt rätt håll. Med din analytiska förmåga och ditt numeriska sinne har du lätt för att ta till dig information samt stötta och presentera analyser för den operativa verksamheten.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

vi erbjuder.
På Hitta.se får du arbeta på ett företag som strävar efter att bygga en arbetsmiljö där människor är engagerade, drivna och jobbar mot gemensamma mål. Du får arbeta i ett värderingsstyrt bolag med egenskaper som entreprenörskap, transparens, utveckling och egna initiativ som ledord. Hitta.se värdesätter god balans mellan arbets- och privatliv och erbjuder digitala möjligheter som öppnar upp för flexibilitet i vardagen. Vi anordnar även måndagsfrukostar, after works, träningspass och andra sociala event för att du som medarbetare ska trivas och må bra på Hitta.se.


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Hitta.se med Randstad Finance. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Josefin Nilsson, [ Email address blocked ] . Vi kommer att börja hantera urvalet v.31. Stämmer din profil in på beskrivningen ovan - tveka inte att komma in med din ansökan, vi ser fram emot att prata mer med dig!
 

Rekommenderade jobb

business controller till hitta.se i stockholm
Hitta.se Stockholm Heltid
Controller sökes till kund inom offentlig sektor!
Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm Heltidsanställd
Business Controller sökes till Prowash Sverige i Kista
Prowash Sverige AB Kista Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201349945