Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Business Controller till Deloitte jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Business Controller till Deloitte på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Business Controller till Deloitte

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid


Arbetsbeskrivning

I rollen som Business Controller kommer du agera businesspartner mot två av våra affärsområden; Tax & Legal och Risk Advisory i Sverige. Du kommer att stötta dessa affärsområden med bland annat analys och rapportering.

Vi är ett tight gäng om sex personer på vår Financeavdelning i Stockholm, så vi hjälper varandra där det behövs. I rollen som Business Controller är fokus på månadsbokslut, bokföring och rapportering samt driva projekt för att utveckla ekonomiavdelningen. Du kommer även att arbeta med olika ekonomiärenden av mer administrativ karaktär. Vi hjälper och stöttar varandra med företagsövergripande arbete som innebär varierande arbetsuppgifter och möjlighet att arbeta brett, så lockas du av ett arbete med stor bredd och variation är detta jobbet för dig!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Stötta affärsområdena Tax och Risk Advisory
  • Månadsrapportering
  • Rapportering till Norden
  • Framtagande av rapporter och analyser
  • Utveckla rapporter
  • Viss bokföring
  • Driva utvecklingsprojekt
  • Övriga ad hoc-uppgifter


Vem är du?

Vi söker dig som har en kandidatexamen inom ekonomi eller motsvarande. Vi tror att du har ca fem års erfarenhet eller mer av business/financial controlling i ett stort eller medelstort bolag. Det är meriterande om du har en bakgrund inom redovisning eller revision och är van vid att arbeta i flertalet ekonomisystem. Du har hög kunskapsnivå och intresse när det kommer till Excel och det är en fördel om du kan utveckla makron och har arbetat med databaser/BI-verktyg. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.


Som person är du trygg i dig själv, utåtriktad och initiativtagande. Du driver gärna projekt och tar ansvar för deadlines. Du är positiv till varierande arbetsuppgifter och stöttar gärna dina kollegor för att arbetet på avdelningen skall flyta på så bra som möjligt.Du erbjuds

En bred och varierande roll på ett av Sveriges ledande konsult- och revisionsföretag. Som en del av Finance-teamet ingår du i en kompetent och hjälpsam grupp. Utöver Deloittes svenska del, med cirka 1500 kollegor runt om i Sverige, blir du också en del av en internationell organisation med över 330 000 medarbetare i 150 länder.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emelie Baeckström på tel 073-745 06 46 eller [ Email address blocked ] . Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via [ Link removed ] .Om verksamheten

Deloitte är ett av Sveriges ledande konsult- och revisionsföretag. Vi är verksamma inom revision, skatterådgivning, riskhantering, finansiell rådgivning, digitalisering och managementkonsulting. Idag har Deloitte 312 000 medarbetare i 150 länder och vi fortsätter ständigt att växa. I Sverige finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö, samt på ett 20-tal andra orter.

Sökord: Business Controller, Financial Controller, Sr Controller, Senior Controller, Controlling, Accounting


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 40F683C0AF43413FB0B75179464CEADE