Jobbet Business Controller till Curb Food har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Business Controller till Curb Food publicerad av Needo Recruitment

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Om företaget

Curb Food är en modern virtuell restaurang med flera olika koncept som levererar online. Välj mellan Burrito Wraps & Bowls, fräscha sallader och smashed burgers. Curb Food fokuserar på att skapa street food med hög kvalité, tillgängligt för alla. Idag har de ett kök med 12 extremt duktiga kockar, under hösten startar de ytterligare 4 kök. Curb Food gör något nytt inom restaurangbranschen som tunga investerare backar upp. Curb Food är i startgroparna på deras resa och söker nu riktigt duktiga medarbetare, de vill fylla deras låda med de absolut vassaste knivarna och i dagsläget söker de en grym Business Controller.

Din roll som Business Controller

Vi letar efter en stark och ambitiös Business Controller som är Curb Foods nästa stjärna och en byggsten i deras ambition att bygga Sveriges mest spännande startup. Som Business Controller har du möjligheten att självständigt optimera, systematisera och förbättra både processer och rapportering och genom ditt arbete fungera som ett viktigt bollplank för ledningen. Du är en nyfiken och arbetsam lagspelare som drivs av personlig och professionell utveckling i en mångsidig och utmanande miljö. I rollen som Business Controller:

  • Leder du affärskritiska projekt, så som implementering av nya system, strukturer och förbättringar av dessa
  • Identifierar och analyserar du självständigt intäkt- och kostnadsfördelar genom t.ex. automatisering, outsourcing/insourcing etc.
  • Arbetar du tvärfunktionellt mellan avdelningar som marketing, kitchen operations och management för att se till att de bästa besluten alltid tas på bästa möjliga underlag
  • Kommer du spela en nyckelroll i att forma ekonomiavdelningen på lång sikt

Dina kvalifikationer

  • Master examen i bokföring eller Financial management
  • Ca 5 års erfarenhet av business controlling
  • Arbetat inom snabbväxande bolag/startup
  • Mycket starka Microsoft Excel kunskaper och god erfarenhet inom Fortnox eller andra ekonomisystem

För att passa som Business Controller hos Curb Food är du en detaljorienterad, analytisk och kritiskt tänkande person som har en hög problemlösningsförmåga och ett kommersiellt sinne. Du älskar att jobba i team samtidigt som du är en "self starter" och har förmågan att prioritera ditt egna arbete. Det är viktigt att du kommunicerar flytande både på svenska och engelska då flera av dina kollegor är engelskspråkiga.

Vad Curb Food erbjuder dig

På Curb Food sätts människor alltid i första rummet, att ha kul tillsammans med riktigt vassa kollegor är miljön du kommer arbete i. Curb är en färgstark startup och de söker alltid efter starka personligheter med hög skill-set och energinivå. De söker dig som är passionerad, nyfiken och ambitiös men framför allt ska du har ett stort hjärta.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Direktrekrytering
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Känner du igen dig i detta? Tveka inte att höra av dig! Urvalet sker löpande.

Referens

needo65833

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till