Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Business Controller till AR Packaging Flexibles i Lund job in Lund at SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Business Controller till AR Packaging Flexibles i Lund på SJR AB

Business Controller till AR Packaging Flexibles i Lund

SJR AB Lund, Skåne län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-postAR Packaging Flexibles – En värld av briljanta förpackningar

Vi är ett förpackningsföretag i tillväxt med stark framåtanda och korta beslutsvägar. Hos oss blir du del av en organisation i ständig utveckling där du får stor frihet under tydligt ansvar. Här har vi högt till tak och nära till skratt. Vi levererar flexibla miljöanpassade material till bl.a. livsmedels- och hälsovårdsförpackningar. Våra förpackningar ska inte bara vara snygga, de ska även skydda produkten på bästa sätt. Helhetsbild inom hållbarhet är viktigt för oss. Vi kombinerar kompetens med nytänkande för att i samarbete med våra kunder utveckla de bästa förpackningslösningarna. Öppenhet, trivsel och goda utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare är något som vi värderar högt!

AR Packaging koncernen har 30 siter runt om i världen, Omsätter med sina ca 5000 medarbetare ca 900 MEuro. Våra Flexibles enheter i Sverige, Lund och Halmstad, omsätter med 270 anställda ca 95 MEuro. 

Business Controller AR Packaging Flexibles
Som Business Controller på AR Packaging Flexibles kommer du att ha en viktig roll i verksamheten och arbeta med analys och uppföljning samt aktiviteter som bidrar till lönsamhet- och processutveckling. I rollen ingår också budgetarbete, prognoser och bokslutsarbete samt rapportering till koncernen. För att bli framgångsrik i rollen krävs det därför en nyfikenhet samt vilja att analysera och identifiera de bakomliggande orsakerna i olika frågeställningar.  

Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor från andra delar av verksamheten och det är viktigt att du drivs av att vara i en föränderlig miljö och stimuleras av att driva och medverka i projekt och förändringsprocesser. AR Packaging Flexibles använder SAP som affärssystem och du kommer också att ha en viktig roll i arbetet med att utveckla och förbättra inom systemstöd för uppföljning av verksamheten.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Kostnads- och lönsamhetsuppföljning
  • Rapportering och bokslutsarbete
  • Budget och prognoser
  • Investeringskalkyler
  • Driva, supportera och följa upp projekt inom verksamheten
  • Produktionskalkyler
  • Utvecklingsarbete inom systemstöd
  • Ad hoc analyser

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som är civilekonom eller har motsvarande utbildning inom ekonomiområdet och har ca 3-5 års erfarenhet av arbete med controlling, gärna från producerande- eller processbaserad verksamhet. Du har därför god förståelse av redovisning och gedigen erfarenhet av analys, rapportering och bokslutsarbete. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning och du har också mycket goda kunskaper i Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP.

Dina färdigheter och personliga egenskaper är av största vikt. Du är strukturerad och har en hög analytisk förmåga och kan se både detaljer och helhet. Vidare är du kommunikativ och har lätt att skapa förtroende och självständigt driva projekt och frågor. Som person är du positiv och prestigelös och har ett genuint affärsintresse och vilja att driva din egen utveckling! 

Ansökan 
I denna rekrytering har AR Packaging Flexibles valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Magnus Mellborg på 0766-471618. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. 

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy [ Link removed ]   

Titel: Business Controller

 

Rekommenderade jobb

Business Controller till AR Packaging Flexibles i Lund
SJR AB Lund Heltid
ledande elektriker eltel
Eltel Networks Infranet AB Skåne län - Malmö Deltidsanställd
Ej angett
Servicetekniker till Svensk Storköksservice Skåne
Svensk Storköksservice AB Skåne län - Malmö Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: teamtailor-1189224-240006