Jobbet Business Controller sökes omgående till stort försäkringsbolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Business Controller sökes omgående till stort försäkringsbolag! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Stockholm
6 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du självgående och strukturerad? Har du några års erfarenhet av Controllerarbete i en större organisation och vill arbeta i ett stort bolag inom försäkringsbranschen? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning en Business Controller med start omgående. Vår kund är ett av Sveriges största försäkringsbolag och sitter centralt i fina lokaler centralt i Stockholm.

I rollen som Business Controller kommer att vara en del utav bolagets avdelning för Partnerships där du är projektledare för rapporteringsprojektet och kommer att jobba tätt tillsammans med Partnerships, Tracking, Underwriting, IT och Finans. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

- Leda och driva arbetet inom Partnerships Rapporteringsprojekt, där syftet är att bygga upp en struktur för en effektiv och automatiserad uppföljning av affären i både den operationella- och den finansiella uppföljningen
- Sätta process och struktur för forecasting och budgetering med budgetverktyg som bas
- Säkerhetsställa en effektiv och korrekt provisionshantering per avtal. Sätta upp en process för reservering av provisioner tillsammans med Partnership.
- Förstå affärens krav men måste även kunna utmana kraven med hänsyn till att rapporteringen ska bli effektiv och mindre komplex för att kunna automatiseras.
- Ansvara tillsammans med Trackingteamet för att säkerställa att den befintliga uppföljningen kan fortgå fram tills ny rapportering finns på plats
- Stötta Partnerships i den kontinuerliga uppföljningen avseende lönsamhet, tillväxt, provisioner osv.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med start omgående. Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar som konsult hos vår kund där du efter 6 månader går över i en tillsvidareanställning hos vår kund. Viss chans till att bli direkt anställd hos kund finns.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en Civilekonomexamen samt 5-7 års tidigare erfarenhet av controllerarbete i en större organisation. Vi ser att du har en god dokumentationsförmåga och är van vid att arbeta proaktivt. Som person är du strukturerad, självgående, har skinn på näsan och räds inte av att utmana bolagets verksamhet. Vidare har du mycket goda kunskaper i Office-paketet samt att det är meriterande om du har erfarenhet av IT-system. Du behärskar det svenska- och engelska språken flytande både i tal och skrift. Stämmer ovan beskrivning in på dig? Ansök då tjänsten omgående! Urvalet och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43285

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Business Controller till Europcar Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Controller till Sergel Kredittjänster AB Stockholm Amendo Bemanning
Interim Business Controller Stockholm Michael Page
Ekonomiassistent till Fora Stockholm Amendo Bemanning
Redovisningsekonom till myndighet i Solna Solna Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Project Manager Järfälla SAAB
Controller till spännande myndighet i centrala Stockholm Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Interim Financial Controller Stockholm Michael Page
Controller till OPR-Finance Stockholm SJR AB
Interim Senior Controller Nordics Stockholm Michael Page
Group Business Controller Stockholm Michael Page

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till