Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Business Controller med Fastighetskompetens till Amasten! job in Stockholm at Clarify

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Business Controller med Fastighetskompetens till Amasten! på Clarify

Business Controller med Fastighetskompetens till Amasten!

Clarify Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Vill du arbeta som Business Controller i ett expansivt entreprenöriellt fastighetsbolag där du får chansen att bidra till både din och bolagets utveckling? Vill du dessutom göra det i en varm och öppen kultur där vi lever våra värderingar samt arbetar hårt och långsiktigt, då vill vi gärna se din ansökan så snart som möjligt!

I rollen som Business Controller kommer du att få utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Vi värdesätter en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utvecklas. Rollen som Business Controller stödjer Amastens ledning och övriga delar av organisationen med analys av verksamheten och datadrivna beslutsunderlag för verksamhetens fortsatta utveckling. Rapportering sker till Koncernekonomichef. Investeringar och fastighetsägande kan förekomma runt om i hela Sverige, varpå resor kan förekomma i tjänsten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

•        Upprättande av budget och prognoser.

•        Analys, uppföljning och rapportering av verksamhetens utveckling och investeringar jämfört med såväl tidigare perioder som jämfört med investeringsbeslut, budget och prognos.

•        Sammanställning av rapporter till ledningsgrupp och styrelse.

•        Deltagande i produktion av kvartalsrapporter och årsredovisningar.

•        Drivande av Amastens ekonomistyrning och delta i arbetet med att upprätthålla god finansiell kontroll.

•        Utveckling av administrativa rutiner och systemhjälpmedel.

Kvalifikationer och bakgrund

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi i grunden och har arbetat minst 3 år inom fastighetsbranschen som Business Controller. Du är flytande i svenska och engelska och är en fena på Excel, Word och PowerPoint.

Du kommer att ha en mycket viktig roll hos oss och därför söker vi dig som gillar att samarbeta med andra, är kommunikativ och tar gärna egna initiativ för att nå lösningar. Som person är du prestigelös, drivande, affärsmässig och initiativtagande. Dina tidigare kollegor skulle beskriva dig som en noggrann och strukturerad person med en förmåga att organisera och prioritera ditt arbete. Vidare är du prestigelös, självgående och kavlar upp ärmarna när det behövs och tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet! 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Amasten med Clarify. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Du är varmt välkommen att kontakta Fanny Mörk på Clarify, 070-789 8779, [ Link removed ]  eller Louise Westin, 072-509 57 97, [ Link removed ]  för mer information. Välkommen med din ansökan!

Om Amasten:

Amasten är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar 6 000 lägenheter i hela Sverige. Marknadsvärdet uppgår till ca 10 miljarder kronor. I dagsläget utgörs portföljen av 90 procent bostäder. Amastens ledord är TIA, trygghet, innovation, affärsmässighet. Amasten arbetar aktivt utifrån sina kärnvärden både vad gäller det interna och externa bemötandet. Amastens strategi är att växa och utöka beståndet genom förvärv, värdeskapande förvaltning, utveckling och nyproduktion. Målet är att vara en långsiktig och trygg fastighetsägare. Amasten ska bidra till samhällsutvecklingen genom att erbjuda smarta och kostnadseffektiva bostäder till Sveriges tillväxtkommuner.

 

Rekommenderade jobb

Business Controller med Fastighetskompetens till Amasten!
Clarify Stockholm Heltid
Tech Lead/Development Operations Manager
Nigel Frank International Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
780.000 kr - 900.000 kr/År
Säljare till ICA Maxi Special Vasa Handelsplats, Södertälje
ICA Stockholms län - Södertälje Deltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: clarify576