Jobbet Business Controller med erfarenhet av verksamhetsutveckling har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Business Controller med erfarenhet av verksamhetsutveckling publicerad av Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en ansvarsfull person som drivs av att tänka nytt och samtidigt en trygg och förtroendegivande person som vill arbeta långsiktigt?  Till vårt servicecenter i Indien söker vi nu en erfaren business controller som vill utveckla verksamheten.

Rollen är uppdelad kring två ansvarsområden, 50% business controlling samt 50 % projektledning av nuvarande och framtida initiativ kring verksamheten i Indien. Rapportering är till ansvarig för Indienverksamheten och placeringsort är på huvudkontoret i Stockholm. Några resor till Indien per år kan förekomma.

Arbetsuppgifter

Inom ramen för Business Controlling ska du bygga upp Indienverksamhetens controllingfunktion genom att se över och samla in data, identifiera, implementera nyckeltal och löpande följa upp managementrapport. Projektledaruppdraget innefattar exempelvis implementering av ärendehanteringssystem för att kunna följa verksamheten. Som Verksamhetsutvecklare arbetar du med att identifiera risk och möjligheter i verksamheten samt säkerställer att regelverk och processer förstås och följs.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer vara att

  • Ta fram analyser, rekommendationer och beslutsunderlag i operativa och strategiska frågor som rör servicecenter i Indien.
  • Hantera befintliga och ta fram nya rapporter och rapportstrukturer för att förenkla för verksamheten.
  • Uppföljning av styrkort och nyckeltal.
  • Delta och bidra till controlling av verksamheten i Indien.
  • Analysstöd till ledningsgrupp samt övriga intressenter.
  • Bidra med analyser samt driva ett antal ad hoc initiativ inom tillväxtområdet som syftar till att utveckla verksamheten.
  • Projektstöd i diverse projekt samt behjälplig till utbildningsansvarig för Indien.
  • Nyckelperson för systemstöd som specifikt berör verksamheten i Indien.

Vem är du?

Du har en akademisk examen, och minst fem års arbetslivserfarenhet med bakgrund som konsult, managementkonsult eller controller. Du har arbetat i BI-verktyg och större ekonomisystem. Tidigare erfarenhet av att bygga rapporter och implementera KPI;er och styrkort är ett krav. Det är meriterande om du har en redovisningsbakgrund.

Som person är du analytisk och noggrann samtidigt som du trivs i en snabbrörlig miljö där du får vara med och driva utveckling. Du är en prestigelös och driven person som tycker om att bygga relationer och ta mycket eget ansvar.

Vi erbjuder

På LRF Konsult erbjuder vi dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en företagskultur som präglas av stort engagemang, kompetens och affärsmässighet. Förutom att LRF Konsult även utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018 så erbjuder de även många andra förmåner inkl. förkortad arbetstid på sommaren.

I denna rekrytering samarbetar LRF Konsult med Jurek Rekrytering & Bemanning. Om du har frågor om rollen är du välkommen att kontakta Marie Källström, tel. 0707-51 93 43. Ansök så snart som möjligt med ditt CV och personligt brev på www.jurek.se

Om verksamheten

LRF Konsult är inne i en spännande utvecklingsfas med målsättning att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag. Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare. Hos oss får du rätt råd för att få ditt företag att växa och en trygghet i livets alla skeden.

Vi satsar på digitala lösningar och har en expansiv tillväxtstrategi när det gäller medarbetare och kunder samt tjänster. Resan har bara börjat och vi vill ha med de bästa medarbetarna på resan med att driva och forma framtidens rådgivningsföretag.


Referens

5FC1BF841A884F4990EBA7E558E8EE84

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till