Jobbet Business Controller har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Business Controller publicerad av ICA

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Business Controller Affärsservice


Beskrivning av avdelningen

ICA Sverige driver dagligvaruhandel över hela landet tillsammans med fria ICA-handlare. Handlarna äger och driver butikerna själva, men har avtal med ICA Sverige som gör gemensamma inköp, stöttar i frågor om försäljning och effektivisering samt ansvarar för logistik och samlad marknadskommunikation.


Butikerna köper valbara tjänster inom konsultstöd, reklam, ekonomi där Affärsservice arbetar mot butikerna med redovisning-, lönetjänster och ekonomisk rådgivning.


Nu går en av våra kollegor på tjänstledigt och vi söker därför en vikarie som Business Controller för Affärsservice i Västerås.


Tjänsten

Som Business Controller kommer du att ingå i controllerteamet för Affärsfunktioner inom Finans men tjänsten är placerad i Västerås där Affärsservice sitter. Du ingår i ledningsgruppen för Affärsservice där du huvudsakligen arbetar som beslutsstöd och bollplank till Chef Affärsservice och dennes ledningsteam i affärsmässiga och finansiella frågor. I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter:


  • Ekonomistyrning för Affärsservice
  • Säkerställa korrekta bokslut, analysera resultat och upprätta ekonomiska rapporter
  • Driva och ansvara för AT- (Annual Target) LTP- (Long term plan) och prognosprocesserna
  • Utveckla processer och arbetsmetoder
  • Ta fram beslutsunderlag och presentera innehållet för ledning inom Affärsservice och Finans
  • Ansvarig för KPI-rapportering
  • Verka för att affärsområdet uppnår sina mål genom att identifiera och synliggöra framtida affärsrisker
  • Agera beslutsstöd och support för Affärsservice i diverse affärsmässiga och finansiella frågor


Din profil

Vi söker dig som är civilekonom alt. civilingenjör med flerårig erfarenhet som Business Controller. Egenskaper som beskriver dig väl är: strategisk, analytisk och kommunikativ med god samarbetsförmåga. Du har ett konsultativt förhållningssätt och positiv inställning samt trivs med att arbeta i en organisation som emellanåt präglas av snabbt tempo och hög arbetsbelastning. Du bör trivas och stimuleras av en miljö som utmärks av en stark entreprenörskapsanda och där förmågan att hantera snabba förändringar, kommunicera samt skapa goda relationer är av stor betydelse. Meriterande om du har erfarenhet från detaljhandeln.


Anställningsform

Vikariat 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning, tjänsten är placerad i Västerås


Tillträde

Omgående


Kontaktperson

Ansökan sker till rekryterande chef Amäni Radwan

Vid frågor kontakta ovan


Sista dag för ansökan

2019-02-22

Skicka gärna din ansökan snarast möjligt eftersom vi granskar inkomna ansökningar löpande.


ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.


ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av vår framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos oss.

Referens

R0007420

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till