Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Business Controller jobb i Stockholm på Future Value

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Business Controller på Future Value

Business Controller

Future Value Stockholm, Stockholms län Heltid

Esportal Group är en ledande esport- och gaming-koncern som kombinerar en digital esport-plattform, Esportal, med fysiska gamingcenter under det ikoniska varumärket Inferno Online. Esportal är en webbaserad turnering-och matchmaking-plattform för de stora esport-titlarna som för tillfället fokuserar på CS:GO. Bolaget grundades 2014 och har sedan start verkat för att vara en samlingsplats för världens gamers med turneringar, ligor, bloggar och livesändningar. Genom att avlägsna störande moment som avbrutna matcher, fusk och oseriösa spelare erbjuder Esportal en underhållande och engagerande upplevelse med seriösa och roliga matcher mot jämna motståndare och lagkamrater från spelarnas egna regioner. Esportal har i dagsläget över en halv miljon registrerade spelare med en stabil tillväxt av nya användare från huvudmarknaderna i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Polen. Bolaget förvärvade Inferno Online 2017, världens största gamingcenter med tre anläggningar i Stockholm och en i Malmö samt Redbull Gaming Sphere, som är en gamingbar och eventstudio som riktar sig till företag och mot allmänheten. Esportal Group är privatägt och ägs bl.a. av Tagehus, riskkapitalfonden Uequity samt Peter Liljestrand, som är majoritetsägare och även grundat spelbolaget Starstable. Läs mer på: [ Link removed ] [ Link removed ]

Esportal Group står inför en kraftig tillväxtresa och söker därav en analytisk och affärsintresserad Business Controller. Rollens huvudsakliga uppgift är att säkerställa den interna finansiella rapporteringen, verksamhetsuppföljning, budget, affärsplan och ledningsstöd inom koncernen för att möjliggöra fortsatt internationell expansion.

För rätt kandidat erbjuds möjligheten att ansluta till en digital scaleup i en kraftigt växande framtidsbransch där du kommer vara en av nyckelpersonerna till en lyckad expansion. I rollen som Business Controller kommer du, utöver traditionell affärsuppföljning och rapportering, att vara en nyckelspelare i att stödja affärens strategiska utveckling ur ett finansiellt perspektiv.

Rätt kandidat har en akademisk examen kombinerat med ca 5 års relevant erfarenhet från andra Business Controller-roller alternativt från Management Consulting. Rätt kandidat trivs i en entreprenöriell och expansiv miljö med högt tempo och uppskattar en bred roll med många kontaktytor och mycket eget ansvar där du får arbeta nära verksamheten och ledningen. Rollen är ny vilket ställer höga krav på proaktivitet, positiv attityd, engagemang och prestigelöshet. Har du tidigare arbetat i en börsnoterad miljö, har erfarenhet från Oracle Netsuite och molnbaserade prognosverktyg är det starkt meriterande. Din svenska och engelska är felfri och du har en mycket god Excel-kunskap. Tjänsten är placerad i centrala Stockholm och du rapporterar till Group CFO.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för koncernens budget och prognosprocess
  • Driva och utveckla månatlig rapportering till styrelse och koncernledning
  • Driva och vara delaktig i affärsplansprocessen
  • Driva och utveckla KPIer och övrig finansiell rapportering
  • Ad hoc analyser till CEO och CFO
  • Löpande utveckla processer och rutiner kopplade till affärsanalys

I denna roll samarbetar Esportal Group med Future Value. Vid frågor är du välkommen att kontakta Lisa Aspsäter 0733 58 99 30 alt. [ Link removed ] .

Varmt välkommen med din ansökan!


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: futurevalue2075