Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Business Controller jobb i Stockholm på Michael Page

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Business Controller på Michael Page

Business Controller

Michael Page Stockholm, Stockholms län Heltid

Michael Page Finance & Accounting söker nu för vår kund, Svenskt Industriflyg AB en Senior Business Controller, Industriflyg är specialiserade på att leverera exklusiva, skräddarsydda och effektiva flygupplevelser med privatjets och helikopter.

Bland Industriflygs kunder finns både företag och privatpersoner som vill ha det där lilla extra när det kommer till komfort, säkerhet och service.

Information om kunden

Michael Page Finance & Accounting söker nu för vår kund, Svenskt Industriflyg AB en Senior Business Controller, Industriflyg är specialiserade på att leverera exklusiva, skräddarsydda och effektiva flygupplevelser med privatjets och helikopter.

Bland Industriflygs kunder finns både företag och privatpersoner som vill ha det där lilla extra när det kommer till komfort, säkerhet och service.

Basen är placerad på Bromma flygplats.

Läs mer på: www.industriflyg.com

Beskrivning

Till följd av Industriflygs goda tillväxt samt tillväxtplaner rekryterar nu Michael Page en ambitiös och prestigelös Business Controller. Du kommer vara en viktig del i kärnan av ekonomiavdelningen. Förutom ett nära samarbete med alla kollegor förväntas du ha en god förmåga att hämta hem data för att sedan bygga ihop det för en större förståelse. Du kommer rapportera till Financial Manager, du förväntas bidra med din starka analys- samt IT förmåga (dvs Excel och databaser). Möjlighet till att arbeta hemifrån.

Som Business Controller kommer du arbeta med:

 • Huvudansvar för månatlig rapportering och fakturering till flygplansägare (Managementkunder)
 • Läsa, tolka och utveckla rapporteringsstruktur utifrån avtal
 • Bollplank vid utformning av nya avtal
 • Exportera och förbereda huvudboksdata för andra att använda i rapporter
 • Avstämning av managementrapport mot bokföring
 • Systemunderhåll - Export och importera data från flera system
 • Uppföljningar och kontroll av kostnader
 • Dokumentera arbetsuppgifter som saknar arbetsbeskrivning
 • Vecko- och månads rapportering till avdelningschef enligt mall

Sökandes profil

Vi söker dig som är driven och förändringsbenägen, har höga ambitioner och trivs i en miljö som erbjuder högt tempo samt stora utvecklingsmöjligheter. Det är ett personligt bolag där alla har roligt tillsammans vilket skapar en bra atmosfär. Det ställs höga krav på kompetensen och du kommer ha ett helhetsansvar över ditt ansvarsområde, om du dessutom är stresstålig och har en god social kompeten så kommer du passa bra in då det förekommer mycket kundkontakt.

Utöver det söker vi dig som har dokumenterad erfarenhet inom följande:

 • Har minst en kandidatexamen inom ekonomi
 • Minst 5 års erfarenhet av att arbeta inom controlling
 • Du har en hög ambitionsnivå samt driv och vill vara en del av en högpresterande miljö med fokus på förändringsarbete
 • Du bör ha en stark analys- samt kommunikationsförmåga
 • Trygg i att extrahera stora mängder data från olika system och sätta ihop dem på nytt för att bygga större insikter av data
 • Systemkunskap: vi söker dig som är en stark användare av Microsoft Office, speciellt MS Excel där du behärskar pivot-tabeller och formellära
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med BI-system framförallt Mercur Solutions
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta med Visma affärssystem, (Visma admin, Visma.net)
 • Erfarenhet från digitaliseringsprojekt/systembyte
 • Goda kunskaper i Svenska och engelska, tal och skrift

Jobberbjudande

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag 2021-11-05, ansök därför så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med Michael Page Finance & Accouting, ansökan sker via www.michaelpage.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tony nääs,

Michael Page är en av de globalt ledande aktörerna inom rekrytering av kvalificerade specialister och chefer för både permanenta, temporära och interim uppdrag. I över 45 år har vi hjälpt både kunder och kandidater att växa genom att erbjuda kvalitativa tjänster och har varit drivande i utvecklingen av standarden inom specialistrekrytering. Vi har nu 156 kontor i 36 länder runt om i världen.

Michael Page som är en del av PageGroup har byggt upp ett brett nätverk, både lokalt och internationellt, genom ständig kontakt med yrkesverksamma inom våra specialistområden. Dessa kontakter tillsammans med innovativa metoder för att hitta nya talanger utmärker oss från andra rekryteringsföretag. För att kunna garantera en effektiv rekryteringsprocess försöker vi alltid förstå våra kunders organisation, kultur och speciella behov samt ha djup kunskap om de aktuella förhållandena på arbetsmarknaden.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: JN -102021-3618069