Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Business Controller International Transport jobb i på SE Frigo

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Business Controller International Transport på SE Frigo

Business Controller International Transport

SE Frigo Heltid

Är du en Business Controller med erfarenhet från internationellt tjänsteproducerande bolag samt med intresse för logistik och ledarskap?

Vi erbjuder dig en spännande roll tillsammans med oss på Bring Frigo. Vi är inne i en fas där du som medarbetare verkligen har chans att vara nära affären, jobba från Sverige internationellt och vara med och förändra. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten

Vi söker nu en affärsorienterad Business Controller för International Transport, som vill vara med och driva de taktiska så väl som de strategiska beslutsprocesserna. Som Business Controller kommer du att ha en nyckelroll i ledningsgruppen för affärsområdet men har också ett mycket nära samarbete med hela företaget gällande uppföljning av verksamhetens resultat. Dina analyser och beslutsunderlag kommer ligga till grund för vår fortsatta tillväxt och lönsamhet.

Rollen rapporterar till Head of Business Control. Placering är på företagets huvudkontor i Helsingborg.

Dina huvudsakliga ansvarsområden som Business Controller

  • Ansvarar för finansiell rapportering, budget, forecast och presenterar underlag i business reviews.
  • Ingår i ledningsgruppen för affärsområdet och vara ett beslutsstöd för ledningen och stödjer aktivt verksamheten i olika analyser och projekt
  • Leder budget- och prognosarbete för affärsområdet
  • Säkerställer att affärsområdets resultat följer gällande redovisningsregler i de olika länderna
  • Driver förbättringsprocesser och utvecklar kontinuerligt verksamheten
  • Genomför analyser av affärsområdets kostnader och intäkter
  • Stödjer organisationen i redovisningsrelaterade frågor

Din profil

Din bakgrund är civilekonom inriktning finansiering eller redovisning och du har ca 3 till 5 års relevant erfarenhet av Business Controlling. Det är meriterande om du tidigare arbetat i medelstora bolag med internationella kopplingar under pågående förändringsprocess. Har du erfarenhet från transport, logistik, food, hotell, restaurang är det en ytterligare fördel, men inget krav. Du behärskar Office-paketet och är en fena på Excel, men har också lätt att navigera i ekonomi- och konsoliderings-system och att snabbt lära dig nya.

Som person är du analytisk, har personligt driv samt förmåga att driva förbättringsprojekt i ett bolag i förändring och utveckling. Du är lösningsorienterad, prestigelös och är självgående samtidigt som du är positiv kollega i teamet. Du är en länk mellan Finance och affärsområdet, så förståelse för försäljning och att driva resultatförbättringar är en stor fördel. 

Eftersom du jobbar med Norden och andra länder arbetar du obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift.

Vi erbjuder

Bring Frigo driver ett temperaturkontrollerat logistiskt nätverk där vi lagrar och distribuerar livsmedel på ett hållbart och kvalitetssäkert sätt.  

Genom våra fordon, lager och terminaler hanterar vi livsmedel från -23 grader till +18 beroende på vilket behov och krav som ställs. Att vara expert på temperaturer är en naturlig del av vårt företags DNA. Vår tydliga ambition framåt är att erbjuda våra kunder smarta logistiktjänster som är enkla att hantera och där allt sker i takt med den teknikutveckling som nu möjliggörs i vår bransch.

På Bring Frigo driver vi aktivt en rad hårt satta miljömål, där en tydlig ambition är att erbjuda en helt fossilfri fordonsflotta år 2025. Under 2019 stod ett nytt tempererat lager klart utanför Helsingborg och ännu ett, Ljusekulla, invigdes 2021 där dessa lagers miljöpåverkan ska vara minsta möjliga.

Förutom lager och distribution i Norden och Europa erbjuder vi olika typer av lagertjänster som infrysning, upptining eller förberedande butiksexponering. Företaget startade under namnet Frigoscandia, en pionjär inom tempererat livsmedel och logistik sedan 1950, där vi sedan starten utgått från Helsingborg.

Information och ansökan

Vi ser fram emot att se dig i vårt Finance-team! Här på Bring Frigo ser vi mångfald som en styrka och välkomnar alla kvalificerade att söka. Eftersom vi intervjuar löpande, sök tjänsten redan nu på länken. Har du frågor är du välkommen att kontakta Head of Business Control [ Link removed ] eller HR-chef [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 145908