Jobbet Business Controller – Strategy & Sales till Liber har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Business Controller – Strategy & Sales till Liber publicerad av Invici

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Är du en strategisk, analytisk Business Controller med starkt kommersiellt tänk?
Har du ett driv att hitta nyckelfaktorerna för att maximera lönsamhet och tillväxt?

Vi söker dig med stark genomförandekraft som får förändringar att ske! Du kommer i rollen att bygga och bidra till en resultatorienterad och affärsmässig kultur.

Du erbjuds som Business Controller en nyckelroll i bolagets spännande transformationsresa. Det är en ny roll där du kommer att utforska potential och framtid inom utbildningssektorn. Du ställs inför både strategiska och operativa frågeställningar och kommer att arbeta nära ledning samt verksamheten i en internationell miljö.

Om uppdragsgivaren
Liber är ett av Sveriges ledande förlag. Genom samarbete med de främsta forskarna och författarna erbjuder de läromedel, kurslitteratur och managementlitteratur av hög kvalitet. Med målet att alla ska lyckas med sina studier står Liber för kunskap som gör skillnad – genom hela livet.

Liber är ett väletablerat företag som erbjuder dig en professionell kultur där man månar om att erbjuda sina medarbetare en kontinuerlig personlig utveckling. Bolaget sitter i fräscha lokaler i Solna.

Beskrivning av tjänsten
I rollen som Business Controller stöttar du ledning och affärschefer i kommersiella och strategiska beslut genom analys och beslutsunderlag. Du tillhör Finance funktionen med sex medarbetare och rapporterar till CFO.

Ansvarsområden:
– Stötta CFO och ledningsgrupp med analys och uppföljning, både strategiskt och finansiellt
– Delaktig i att bygga en plattform avseende struktur och process för att stödja bolagets fortsatta utveckling av affären
– Identifiera, analysera och följa upp nyckeltal och utfall mot bolagets strategiska mål
– Marknads- och trendanalys
– Tätt samarbete med bolagets säljavdelning för att säkerställa säljstrategin mot ställda mål
– Beräkning av Business case och utvärdering av affärsmöjligheter

Vem är du?
Du är civilekonom eller civilingenjör och har minst fem års erfarenhet som Business Controller med inriktning analys och sälj/marknad. Vi tror att du kanske har arbetat med affärsutveckling eller som managementkonsult. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel.

Du är prestationsinriktad och har ett starkt intresse för verksamhetsutveckling. Vi tror vidare att du är analytisk och har en vilja att utmana, övertyga och att se nya perspektiv. Du trivs med detaljerna och att leverera kvalitet är en självklarhet för dig, samtidigt som du har ett helhetsperspektiv samt en strategisk och kommersiell förmåga. För att passa i rollen behöver du trivas med att ta initiativ och att interagera med många delar i organisationen. Du är en lagspelare och mån om att tillsammans med dina kollegor driva förändring i bolaget.

Intresserad?
I denna rekryteringsprocess samarbetar Liber med Invici. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Nadja Linder, tel nr 0707-96 95 97. Ansök snarast då intervjuer kommer att ske löpande. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt CV och en text om varför du söker rollen. Följ anvisad länk. Som en del i Invicis rekryteringsprocess ingår Bakgrundskontroll av slutkandidat.

Kategorier: Ekonomi – Inköp

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Referens

7194

Om företaget

Vi är ett rekryteringsföretag som fokuserar på ekonomer. Vi kan yrket, utifrån egen erfarenhet och lyhördhet, och vet vad som krävs för att lyckas som ekonom.

Vi ser unikt på varje uppdrag och vår erfarenhet och rekryteringsprocess hjälper oss att göra den bästa matchningen. Processen är anpassad och knuten till vilken typ av tjänst du söker. Ser fram emot din kontakt!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till