Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Business controller / Planning specialist / Business developer / Stockholm jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Business controller / Planning specialist / Business developer / Stockholm på Bravura

Business controller / Planning specialist / Business developer / Stockholm

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Har du tidigare arbetat och drivit budget och prognosarbete? Har du därtill ett intresse för ny teknik? Nu söker vi dig som vill arbeta i en kund och verksamhetsnära roll där du ges stort inflytande i bolagets fortsatta utveckling framåt.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Planacy AB.

Om företaget

Planacy är ett ungt techbolag med höga ambitioner som är inne i en expansiv, utmanande och rolig fas. De har utvecklat en kraftfull plattform och med den intagit positionen som Sveriges ledande best-of-breed system för datadriven budget, prognos och planering. Deras plattform både förenklar och effektiviserar ett mer värdeskapande arbete och bidrar till bättre planerade och mer framgångsrika företag och verksamheter.

Med en bra bit över 100 kunder, däribland Trustly, Fyndiq, Foodora, Fjällräven och Vitamin Well, har de bevisat värdet som deras produkt kan leverera.

De är i dagsläget verksamma i Sverige men ser Skandinaven som sin hemmamarknad och en ledande position i Europa är deras mål.

Engagemang, kompetens och framåtsträvande är tre ord som beskriver företagskulturen väldigt väl.

Arbetsuppgifter

På Planacy kommer du arbeta med en produkt i framkant. Du kommer vara specialisten som tillsammans med kollegorna i teamet hjälper deras kunder att designa optimala budget- och prognosprocesser och att få ut så mycket värde som möjligt av såväl systemet som sitt prognosarbete. Du kommer ha en social och affärsutvecklande roll som arbetar nära sälj och deras tekniska experter samt dagligen har kontakt med befintliga och presumtiva kunder. Med din passion och kompetens som grund och deras innovativa och kraftfulla plattform som medel leder du kundprojekt och skapar anpassade och mer effektiva processer som förflyttar kunden till en mer kontinuerlig och datadriven finansiell planering.

Du har en nyckelroll i bolaget och med det följer en stor möjlighet att påverka såväl produkt som bolagets fortsatta utveckling framåt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Eftergymnasial utbildning inom relevant område
• Erfarenhet av en liknande roll, förslagsvis som controller
• Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
• Meriterande med erfarenhet av systemen Qlik, Power BI eller Tableau
• Meriterande med erfarenhet av redovisning och/eller balansräkning och kassaflöde

Vidare ser vi att du har en känsla för entreprenörskap och tar ett stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och har en förmåga att strukturera ditt arbete. Du är vetgirig, söker efter möjligheter att vara innovativ i ditt arbete och har lätt för att komma på nya idéer och infallsvinklar. Vidare har du ett genuint intresse för att optimera processer samt finansiell analys och planering. Slutligen ser du arbetet som en social mötesplats och uppskattar när arbetet ger möjlighet till nya kontakter och relationer.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Fast lön

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Business controller, business developer, business analyst, planning specialist, controller, entrepenör, heltid, planacy, Stockholm

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3492201