Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Business Analyst till Verksamhetsutveckling & IT job in Solna at ICA

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Business Analyst till Verksamhetsutveckling & IT på ICA

Business Analyst till Verksamhetsutveckling & IT

ICA Solna, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Vill du vara med och stötta en av Sveriges största och mest avancerade varuförsörjningsorganisationer? ICA Sverige söker Business Analyst till Verksamhetsutveckling & IT 

VUIT ansvarar för leverans av verksamhetsutveckling och IT inom hela ICA Sverige. VUITs uppdrag är att stötta verksamheten genom att utveckla arbetssätt, processer, system/applikationer och säkerställa en stabil IT-drift. VUIT är en proaktiv partner till verksamheten och verkar för helhetstänk, långsiktighet och tvärfunktionell effektivitet, både gällande verksamhetsprocesser och IT-lösningar. Med utgångspunkt i ICA-Gruppens och ICA Sveriges strategier ansvarar vi för en utvecklingsplan som är förankrad i såväl verksamhet som arkitekturell målbild. 

Är du riktigt vass på att översätta verksamhetsbehov till effektiva IT-lösningar?

Som Business Analyst kommer du tillhöra VUIT Replenishment som stödjer ICA Logistik med verksamhetsutveckling, IT-utveckling samt förvaltning av de system och processer som används inom varuförsörjningen på ICA Sverige. Området står inför en mycket spännande framtid med implementation av nya arbetssätt och systemstöd inom främst order management, prognostisering, planering och simulering av varuförsörjningen. Vi har, och kommer att ha, en blandning av äldre stabila system och helt nya moderna system. Vi söker dig som vill vara med på vår resa mot modernare arbetssätt, systemstöd samt säkerställa stabilitet och flexibilitet i våra befintliga system.

Som Business Analyst är du en funktionell kravställare, analytiker och applikationsexpert som kan översätta verksamhetens behov till funktionella lösningar och proaktivt rådgiva verksamheten kring möjligheter och utmaningar ur både ett verksamhets- och applikationsperspektiv.

Förutom BA-rollen har du intresse för den mer tekniska delen av hur olika system samverkar och fungerar i en komplex IT-miljö i form av Technical Application Specialist, TAS. Som TAS är du teknisk kontaktperson för applikationen du ansvarar för. Du antas kunna besvara frågor av teknisk karaktär och ta ställning till hur ändringar i andra applikationer och infrastrukturkomponenter påverkar din applikation.

Vid behov deltar du i och driver hantering av incidenter och problem, samt deltar i root cause-analyser. Du ansvarar för att systemdokumentationen hålls uppdaterad och att applikationen följer uppsatta regler för t ex informationssäkerhet.

Vem är du?  

För att lyckas i den här rollen har du en relevant akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har god kännedom om applikationer och systemstöd inom varuförsörjning av dagligvaror eller närliggande branscher inom FMCG. Kunskap av både egenutvecklade system och standardsystem är meriterande.  

Du är en positiv och drivande person som är självgående, tar ansvar och initiativ och är van att arbeta målorienterat. Agilt mindset och att ta ansvar för ständigt lärande är viktiga egenskaper. Du har förmågan att se helheten och har både ett kort- och långsiktigt perspektiv.  Du bör ha ett intresse av, och en bra grundförståelse för, teknik. Det är dessutom viktig att tycka om ordning och struktur. Du har god samarbetsförmåga och trivs i en roll med många kontaktytor. I rollen arbetar du nära IT och verksamheten och kommunikation och nätverkande är därför en nyckel till framgång. Arbetet kräver att du fullständigt behärskar både engelska och svenska i tal och skrift. 

Ansök redan idag – vi gör urval löpande!  

Har du några frågor, tveka inte att kontakta rekryterande chef Richard Belec, Utvecklingschef Replenishment via mail: [ Link removed ] eller telefon 070-2967574. Vi på ICA har ett stort behov av ny kompetens. Vi fortsätter därför att rekrytera som vanligt, även under tider av Coronasmitta. För din och vår säkerhet väljer vi att genomföra anställningsintervjuer via video och telefon i första hand.  Sista dag att visa intresse är 2020-06-20.

Välkommen till oss!  

 

Rekommenderade färdigheter

Applikation (Textil)
Vi (Textredigeringsprogram)
Teknik (Undervisning)
Svenska (Undervisning)
Utbildning
Logistik

Rekommenderade jobb

Business Analyst till Verksamhetsutveckling & IT
ICA Solna Heltidsanställd
Sjuksköterska med platsansvar rese- och vaccinmottagning
VaccinDirekt i Sverige AB Uppsala län - Uppsala Heltidsanställd
Ej angett
Projektchef
AMF Fastigheter AB Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: R0013470