Jobbet Business Analyst till Evidensia har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Business Analyst till Evidensia publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Nu söker Evidensia efter en driven, analytisk och affärsorienterad Business Analyst som vill vara med under deras snabba tillväxt. Du kommer få möjligheten att vara med och forma rollen, arbeta nära verksamheten och i slutändan bidra till bättre vård.

Evidensia grundades 2012 och tillhör IVC Group som är en av Europas kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. IVC Group består av ca 1 000 djursjukhus och har en omsättning på ca 10 miljarder sek. Hos Evidensia får viktiga familjemedlemmar veterinärmedicinsk service i världsklass och deras ambition är att vara Europas mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård. De söker nu efter en nyckelperson i form av en Business Analyst som har ett intresse för analyser och utveckling av verksamheten.

Evidensia växer kraftigt och för att stödja och vidareutveckla gruppens affärsutvecklingsarbete söker vi nu en analytisk Business Analyst som kan utvecklas och växa tillsammans med företagets fortsatta expansion. Vi söker dig som är handlingskraftig och har drivet att lära dig att förstå verksamheten på djupet. Du kommer här till en helt ny roll hos Evidensia där du tillhör avdelningen affärsutveckling och rapporterar till Business Development Manager. Du kommer få möjligheten att analysera verksamheten, identifiera utvecklingsmöjligheter, hitta strukturer och bidra till affärsutvecklingen.

Tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker via Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Evidensia.

Kandidatprofil

I rollen som Business Analyst kommer ditt huvudsakliga ansvarsområde vara att analysera verksamheten för att identifiera förbättringsområden och implementera dessa förbättringar i verksamheten. En annan viktig del av ditt arbete är att stötta kliniker med att utveckla tjänster och gemensamt arbetssätt.

Dina främsta ansvarsområden:
* Driva egna utvecklingsprojekt i syftet att sprida gemensamma arbetssätt och best practice.

* Framtagande av analyser och beslutsunderlag för att identifiera prioriterade områden och projekt.
* Ta ansvar för det analytiska arbetet rörande verksamhetsutveckling och prisunderlag.
* Ge löpande stöd till kliniker gällande tjänster, arbetssätt och prissättning.

* Har en akademisk utbildning inom ekonomi eller som civilingenjör.
* Har arbetat som Business Analyst, Controller eller liknande roll, upp till 3 år.
* Mycket goda kunskaper inom Excel.
* Uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper:

* Du har en god analytisk förmåga samt är proaktiv i ditt sätt att arbeta.
* Du trivs med flera kontaktytor där du på ett pedagogiskt sätt stöttar verksamheten.
* Du har en kapacitet att bibehålla noggrannhet och detaljer trots högt tempo i ditt arbete.
* Du agerar lösningsorienterat och har ett strukturerat arbetssätt som du nyttjar för att utföra högkvalitativa och genomtänkta analyser.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Placering: Stockholm, Gärdet
* Kontaktuppgifter: Björn Andersson, bjorn.andersson@academicwork.se
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Evidensias önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på bjorn.andersson@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15021203-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till