SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Business Analyst till ESSVE jobb i Stockholm på Meritmind

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs and Events

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Business Analyst till ESSVE på Meritmind

Business Analyst till ESSVE

Meritmind Stockholm, Stockholms län Heltid

Nu söker marknadsledande ESSVE en engagerad, analytisk Business Analyst vilket ger dig möjligheten att utvecklas vidare tillsammans i detta framåtlutade, internationella bolag.

ESSVE, som ingår i noterade Bergman & Beving, är en marknadsledande leverantör av skruv- och infästning som försett Norden och Baltikum med produkter sedan 1970 och har en omsättning om ca 1 miljard. Som Business Analyst på ESSVE är du ansvarig för analys av vår omsättning samt ska tillsammans med försäljningschefer analysera och utveckla vår prisprocess. Du kommer även att stötta några utvalda affärsområden med helhetsansvar på analys, utfall, prognos och måltavla. Att utveckla processer och rutiner proaktivt är en självklar del men även att kunna agera bollplank och rådgivare till våra chefer. Då bolaget befinner sig i en utvecklingsfas ges goda möjligheter till att vara med att utforma rollen framåt.

I rollen som Business Analyst kommer du tillhöra ekonomi- och IT teamet om 6 personer som är placerade på Essves huvudkontor varav ytterligare två kollegor återfinns inom controlling. Du rapporterar till CFO.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som Business Analyst:

  • Business Analyst för Sales (dagstakt/ kund/produkt) samt utveckla BI verktyg kopplat dessa områden
  • Ta lead på prisprocess extern och intern
  • Business Controller för affärsområde Direct, Danmark och Distribution
  • Ta fram datadrivna analysunderlag

[ Link removed ]

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som har en akademisk utbildning i ekonomi kombinerat med några års erfarenhet som Business controller/Business Analyst, gärna med tidigare erfarenhet av hantering av stora datamängder liksom BI-system. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med redovisning och kan tolka regelverket kring IFRS då förståelsen för dess grunder gör dig framgångsrik i denna roll. Erfarenhet från internationellt bolag är en fördel. Du är en van Excel-användare och uttrycker dig obehindrat på både engelska och svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper:
Som person är du en självgående teamplayer med ett öga för analys. Som många av dina blivande kollegor har du ett högt engagemang och ett proaktivt sätt vilket göra att du kommer trivas med vår tydliga vision att vi hjälper varandra och våra kunder under mottot ”get it done”.

Hur är det att jobba på ESSVE?
ESSVEs framgång bygger på en företagskultur där kommunikationen är rak och stämningen hjärtlig.
Vi vill att det ska vara högt till tak och att alla ska få möjlighet att göra sin röst hörd.
Vi tror på att man blir riktigt bra på det man gör genom att ha kul på jobbet.

Placeringsort: Kista, Stockholm

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar ESSVE med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Wickholm 070-712 98 08. Intervjuer och urval kommer inte att ske förrän i början av augusti då vi är tillbaka efter semestrar. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: REC-4111445