SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Business Analyst till Däckskiftarna jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Business Analyst till Däckskiftarna på Academic Work

Business Analyst till Däckskiftarna

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida
Hela affärsidén bygger på att bryta ny mark inom däckbranschen och sätta nya standards för tillgänglighet och service. Vi söker dig som vill kliva in i ett företag och ta saker i dina egna händer. Däckskiftarna växer och söker nu en Business Analyst som har ambition tillsammans med Däckskiftarna att bryta mark. Har du tidigare erfarenhet som prisstrateg, Business analyst eller inom retail med fokus på strategisk utveckling, konsumentprissättning och konkurrensanalys? Då kan du vara den vi söker!


Om tjänsten
Däckskiftarna i Sverige AB är en franchisekedja bestående av egna företagare. Franchisetagarna är entreprenörer som är väldigt serviceminded och sätter alltid kunden i centrum. De är ett 100 procent kundorienterat företag som finns till för deras kunder när/där det passar dem. Däckskiftarna tycker att det är deras uppgift att anpassa sig efter kunden snarare än tvärtom. Det ska vara enkelt att vara kund hos Däckskiftarna!

Däckskiftarna är en platt organisation som genomsyras av entreprenöriellt engagemang och gemenskap. De är mitt inne i resan att stärka flera avdelningar som bland annat utveckla sin e-handel för att få ännu nöjdare och trognare kunder. Som en del i deras tillväxtresa kommer de även att rekrytera en Utvecklare och en Ekonomiansvarig.

Du erbjuds...

* Utvecklingsmöjligheter om du har ambition att vidareutvecklas på arbetsplatsen!
* Flexibel arbetsplats med möjlighet att arbeta från kontoret och hemifrån
* En företagskultur med högt i tak och där du har möjlighet att påverka och även delta i roliga aktiviteter tillsammans
* Att bli del av ett kompetent team som arbetar med en entrepreniöriell anda
* Vara med i en tillväxtresa med ett företag som expanderar till andra länder

Arbetsuppgifter

* Engagera dig med intressenter och stödja identifieringen av förbättringsbehov genom att testa och följa upp implementering enligt överenskomna affärskrav och kommunicera detta till de övriga inom bolaget
* Ta fram data som du sedan med hjälp av system sammanställer, analyserar och gör beräkningar på för att sedan skapa rapporter som alla bolaget tar del av
* Bidra till att analysera affärsbehov och identifiera produktkrav inklusive applikation, data, integration och processer

Vi söker dig som

* Har relevant utbildning och / eller arbetslivserfarenhet inom butik eller detaljhandeln med fokus på strategisk utveckling, konsumentprissättning och konkurrensanalys
* Har förståelse för IT system och databaser
* Har goda kunskaper i Excel
* Har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift

För att trivas i rollen som Business Analyst tror vi att du tycker om att arbeta stragetiskt och operativt. Du har en förmåga att organisera, planera och prioritera, samt en god analytisk förmåga. Du har lätt att anpassa dig efter olika situationer och har en stark kommunikativ förmåga.

Det är meriterande om du har

* Har goda kunskaper inom Office-paketet
* Erfarenhet inom exempelvis SQL

I denna rekrytering kommer vi även lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser. De kompetenser vi ser som särskilt viktiga är:

* Noggrann
* Självgående
* Ansvarstagande
* Stategisk

Rekryteringsprocessens olika steg

* Personlighets- och problemlösningsstest (ca. 40 min)
* Telefonintervju med Academic Work (10- 15 min)
* Digital intervju med Academic Work (1 h)
* Intervjuer med Däckskiftarna (1- 2 h)
* Referenser + Beslut

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryteringskonsult: [ Email address blocked ] .

Academic Work går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Läs mer här:Däckskiftarna ...
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 15075759-SE