Jobbet Business Analyst till Carlsberg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Business Analyst till Carlsberg publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du i början av din karriär inom finansiell analys? Här får du möjligheten att kliva direkt in i en nyckelroll på Carlsberg med goda möjligheter för karriärsutveckling framåt.

Om företaget

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. De utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Bolaget ingår i Carlsberg Group som är världens tredje största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder. De erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder.

Arbetsuppgifter

I rollen som Business Analyst ansvarar du för processer, analys och utveckling av Operation Cost Management. Du bistår i arbetet vid månadsbokslut men fokus i rollen ligger på analysen av rapporterna. Vidare samarbetar du nära CFO och Business Partners för att identifiera och driva kostnadseffektiviseringsprogram. Du ansvarar även för att driva budget- och estimatprocessen gällande kostnadsposter kopplade till olika affärsområden i företaget.

Idag har rollen främst fokus på uppföljning och mindre tid läggs på utveckling och effektivisering. Detta vill Carlsberg förändra och därför kommer du få stort utrymme att påverka rollen över tid och ta egna initiativ med fokus på effektivisering och processutveckling. Du som tycker om att se saker ur nya perspektiv och vågar ifrågasätta befintliga arbetssätt kommer att trivas i denna rollen.

Som Business Analyst ingår du i avdelningen Finance, i ett team bestående av 4 personer och rapporterar till den centrala Business Partnern. I rollen har du många kontaktytor internt och stöttar främst personer i företagsledningen.

Formella krav

• Minst en kandidatexamen inom ekonomi
• 1-5 års arbetslivserfarenhet av finansiell analys/controlling. God kunskap inom ekonomistyrning ur finansiellt perspektiv.
• Meriterande med erfarenhet från FMCG
• Du uttrycker dig obehindrat på svenska såväl som engelska

I rollen trivs du som är nyfiken på att lära dig nytt och som drivs av utveckling. Du är en fena på analyser och har förmågan att koppla dessa till handlingar i verksamheten. Vidare är du pedagogisk i din kommunikation och har lätt för att få andra att förstå siffrors betydelse. För att lyckas i rollen ser vi att du inte räds att ifrågasätta eller ge förslag på nya perspektiv. Slutligen är du en strukturerad och organiserad lagspelare som gör det som behövs för att teamet ska nå uppsatta mål.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Solna
Lön: Fast enligt överenskommelse
Kontakt: Emelie Hansen, emelie.hansen@bravura.se, tel. växel 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Business Controller, Business Partner, Business Analyst, controlling, finance, Financial Controller, finans, ekonomi, nyckeltal, analys, marknad, FMCG, dryck, Carlsberg

Referens

2202501

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till