Jobbet Business Analyst sökes för direktrekrytering till Air France-KLM! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Business Analyst sökes för direktrekrytering till Air France-KLM! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivning

Har du en avslutad examen inom ekonomi och ett stort intresse för siffror och analysering? Vill du arbeta på ett internationellt bolag och har intresse för flyg- och resebranschen? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är Air France-KLM och de beskriver sitt företag enligt följande:
”Air France-KLM operates 566 weekly flights from 15 destinations in Norway, Finland, Denmark and Sweden providing access to the hubs of Amsterdam Schiphol and Paris Charles De Gaulle. From the hubs the company provides an excellent network to worldwide destinations. The company has a long and rich history in the region and is a strong and well established brand.”

Air France-KLMs huvudkontor för North Europe är placerat i Solna där du sitter i ett modernt, ljust och aktivitetsbaserat kontor med fokus på hälsoinriktad arbetsmiljö. Detta innebär bland annat att företaget erbjuder sina anställda friskvårdsbidrag, möjlighet att ta del av friskvårdsaktiviteter på arbetstid samt kostnadsfri träning på det lokala gymmet i huset. Som anställd får du även ta del av flygförmåner samt har god möjlighet till utveckling och utbildning internt.

Som Business Analyst kommer du att vara en del av företagets ekonomiavdelning och du rapporterar till Finance Controller. Du kommer att ansvara för företagets finansiella rapportering som bland annat inkluderar månatliga prognoser, analysering och sammanställning av rapporter som skickas till bolagets huvudkontor i Paris och Amsterdam. Du kommer även att ha hand om bolagets kommersiella rapportering som bland annat inkluderar a KPI- och strategiska analyser. I övrigt kommer en stor del utav arbetat innebära hantering av diverse ärenden och förfrågningar från interna kollegor.
Koncernspråket är engelska och största delen av all kommunikation sker på engelska.

Tjänsten är en direktrekrytering till Air France-KLM vilket innebär att du blir anställd av vår kund med kontor i Solna strand, men StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. I rollen kommer du att arbeta vardagar under kontorstider med möjlighet till flex. Vissa resor kan förekomma i tjänsten. För att vara aktuell i rekryteringsprocessen är det ett krav att du har genomfört StudentConsultings tre personlighetstester. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi/business. För att trivas i rollen är det viktigt att du har ett stort intresse för siffror och analysera data. Du har erfarenhet av en motsvarande analytisk roll sedan tidigare. Som person är du kommunikativ, talar och skriver engelska obehindrat och har avancerade kunskaper i Excel. Har du någon tidigare erfarenhet från systemen Qlikview och SAP är det också meriterande men inget krav. Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan på engelska till StudentConsulting redan idag! Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48130

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till