Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Business Analyst med UX-kompetens till C.A.G Ateles i Linköping jobb i Linköping på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Business Analyst med UX-kompetens till C.A.G Ateles i Linköping på Randstad AB

Business Analyst med UX-kompetens till C.A.G Ateles i Linköping

Randstad AB Linköping, Östergötlands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Som BA (Business Analyst) på C.A.G Ateles trivs du med och har lätt för att arbeta nära kund då du kontinuerligt har en tät dialog och diskuterar design, krav och lösningar. Det är oerhört viktigt att du förstår kundens problem för att säkerställa att rätt lösning utvecklas. Du ansvarar ytterst för att vi förstår våra kunders behov och i slutändan bygger rätt lösningar.

I rollen designar du flöden, strukturer och integrationer för att uppnå optimal kundupplevelse och kundnytta. Här är din BA och UX-kompetens en avgörande faktor. Du är kopplingen mellan kund och utvecklingsteamet.

Som BA är du en ledande del av UX-arbetet på C.A.G Ateles.


ansvarsområde.


  • Tar du hänsyn till hela användarupplevelsen och har alltid ett helhetsperspektiv över utvecklingsprojektet. 
  • Arbetar du med olika verktyg för att skapa en förståelse för användaren och hjälper kunden att ringa in sin målgrupp samt analyserar vilka behov och eventuella problem som målgruppen har.
  • Bryter du ner kunders affärsmål till hanterbara krav och user stories som i kombination med acceptanskriterier ger input till utvecklarna.
  • Ansvarar du för backlog och backlog grooming och håller fortlöpande kommunikation med kund för att säkerställa att förväntningarna är rätt.
  • Håller du dig uppdaterad och i framkant inom digital handel med intresse av områden som syftar till att öka lönsamheten genom tex konverteringsoptimering (CRO).


kvalifikationer.


  • 5 års erfarenhet av arbete som BA i en ledande roll.
  • Erfarenhet av UX (User Experience) och UX-relaterade verktyg såsom wireframes, klickbara prototyper, djupintervjuer etc.
  • Erfarenhet av mjukvaruutveckling och agila projekt.
  • Erfarenhet av att hålla i workshops och utbildningar.
  • Professionell användning av både svenska och engelska i tal och skrift.
Vem vi tror att du är
Som BA med UX som ett ess i rockärmen tror vi att du har en bra känsla för att möta både kunders och konsumenters behov för att ta fram bästa möjliga e-handelslösningar. Du är positiv och drivande, lyckas vända dåliga dagar till bra och gillar att jobba i team där ni tillsammans bygger framgång. Vi tror att du är målinriktad och analytisk men framföra allt att du har en vilja att lyckas, både personligt och professionellt. Dessutom gillar du transparens och öppenhet, inte bara när allt går bra utan ännu viktigare när det blåser och stormar.

Vad vi erbjuder
Som anställd på C.A.G Ateles får du arbeta på ett bolag som har en utmanande och spännande resa framför sig och i och med det kommer du kunna vara med och påverka både bolagets och din egna personliga utveckling. Det ges möjligheter att specialisera sig, ta en ledarroll eller ta sig an nya roller inom många områden.

Vår vision är den bästa arbetsplatsen i Norden och vi hoppas du vill hjälpa oss att nå dit!


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar C.A.G Ateles med Randstad Technologies som är ett nischat rekryterings- och konsultbolag inom IT. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på [ Email address blocked ] eller 0725-29 06 05.  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201367315