Skapa en jobbvarning

Enter your email below to save this search and receive job recommendations for similar positions.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
You already suscribed to this job alert.
No Thanks
SE
Vad vill du jobba med?
Apply to this job.
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

You’re being taken to an external site to apply.

Enter your email below to receive job recommendations for similar positions.
Business analyst at Poolia

Business analyst

Poolia Umeå, Västerbottens län Full-Time
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Vi söker dig som vill jobba inom IT Demand Management inom ett globalt bolag inom finansieringslösningar i centrala Umeå! Tjänsten är ett vikariat med start i början av januari för att kunna gå parralellt och få en bra upplärning i rollen. Vikariatet sträcker sig till att börja med fram till mitten utav oktober 2021. Så vill du gå in i en spännande roll och vara länken mellan IT och verksamheten? Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som Business analyst agerar du som spindeln i nätet, du förespråkar verksamheten inom IT-organisationen. Du kommunicerar och samarbetar med intressenter om utveckling, prioriteringar, projekt och budget.

Du utvärderar behov, krav och bidrar till ökat affärsvärde genom användning utav IT. Du identifierar IT-lösningar som hjälper verksamheten att uppnå sina mål.

Du är ett stöd för både IT och affärsenheterna på plats och rapporterat till IT_partner Regional Management.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet utav liknande arbetsuppgifter, gärna från ett finansiellt bolag. Du har erfarenhet utav budgetplanering och prognos/kostnadsrapportering. Kanske att du arbetat som Business analyst eller som IT solution expert tidigare?

Meriterande är kunskaper inom ITIL, ITGC och GDPR

Du är en bra kommunikatör och har lätt för att ha kontakt med olika människor och har flytande kunskaper i engelska. Du är noggrann och har även ett öga för detaljer och ser till att underlag är korrekta.

Om verksamheten
IT-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia IT. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom IT-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens.

 

Recommended skills

Vi (Textredigeringsprogram)
Engelska (Undervisning)
Apply to this job.
Think you're the perfect candidate?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 58404