Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Business- & Consultant Manager till IT-konsultbolag jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Business- & Consultant Manager till IT-konsultbolag på Academic Work

Business- & Consultant Manager till IT-konsultbolag

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Har du ett sinne för sälj och brinner för att stärka kundrelationer? Lockas du av tanken att få utlopp för ditt IT-intresse och arbeta tillsammans med några av Stockholms skarpaste utvecklare? Nu söker GLOMO en driven Business- & Consultant Manager till sin verksamhet i Stockholm som ska ha sitt primära fokus i arbete med försäljning, rekrytering och ledarskap. Välkommen med din ansökan redan idag, då vi går igenom urvalet löpande!


Om tjänsten
GLOMO har idag cirka 10 medarbetare och växer stadigt. Detta genom en stark kultur och engagemang att matcha utvecklare utefter kunders behov. I rollen som Business- & Consultant Manager kommer du arbeta tillsammans med några av Stockholms skarpaste utvecklare och bygga ett nätverk av kunder som arbetar med intressanta teknologier på spännande bolag. Detta genom ett stort driv och engagemang på försäljning och skapa affärer där du ständigt ligger nära marknaden för att få god kännedom om hela kedjan.

Tjänsten är en direktrekrytering med start omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

GLOMO strävar efter att växa organiskt med ett fokus på en personlig approach och kvalité. I verkligheten betyder detta;
* Marknadsmässig lön med bra bonus
* 5000 kr/år i friskvård
* 30 dagar betald semester per semesterår
* En riktigt bra tjänstepension och försäkringsplan
* Regelbundna aktiviteter med dina kollegor såsom vinter- och sommarresor, middagar, AWs och den stående torsdagslunchen där hela företaget är med
* Stora utvecklingsmöjligheter då vi gärna ser att vi får GLOMO att växa tillsammans

Arbetsuppgifter
I rollen som Business- & Consultant Manager hos GLOMO kommer du att arbeta med försäljning, rekrytering och ledarskap i ett personligt, framgångsrikt och roligt bolag. Du kommer bland annat att ansvara för att rekrytera ditt eget team med konsulter och att uppsatta försäljningsmål nås. Dagliga arbetsuppgifter är bland annat rekrytering och försäljning till såväl direktkunder som mäklare. Ditt ansvar kommer vara att svara för kunders kravspecifikationer genom att applicera din tekniska kunskap och erfarenhet inom research. Du kommer självständigt vara den som presenterar lösningarna som dina kunder efterfrågar. Detta genom att ligga nära marknaden och på så vis genomföra en väl genomförd behovsanalys utifrån såväl konsulter som kunder.

Ditt team som på sikt ska bestå av omkring tio personer kommer främst att erbjuda modern fullstackutveckling mot kunder varierande från små start-ups, så som Lexly, Joint Academy och EyeOnID, till stora bolag, så som Klarna, Spotify och H&M.
Vi söker dig som

* Har arbetslivserfarenhet av att självständigt sourca och rekrytera IT-profiler
* Har arbetslivserfarenhet och vet sedan tidigare att du gillar och är duktig på att sälja till nya såsom befintliga kunder
* Har arbetslivserfarenhet från ett IT-bolag där du arbetat med marknadsanalys och därigenom erfarar en god inblick i hela kedjan
* Har erfarenhet och förstår vikten av hur operativt arbete leder till strategiska mål
* Har tidigare erfarenhet av att koordinera och leda möten efter genomförd behovsanalys
* Är flytande i svenska och engelska, såväl i tal som skrift

Det är meriterande om du:
* Har arbetslivserfarenhet av försäljning inom IT
* Har arbetslivserfarenhet av rekrytering mot utvecklare

För tjänsten värderar vi de personliga egenskaperna högt där vi söker dig som är:
* Affärsmässig
* Serviceinriktad
* Ansvarstagande

Vidare drivs du av att arbeta med människor genom relationsskapande och besitter en social och kommunikativ förmåga samt är framåt som person. Du gillar att vinna och göra avslut varje dag - oavsett om det gäller att rekrytera den bästa utvecklaren eller få till en affär med ett större tech-bolag. För att lyckas i rollen är du samtidigt noggrann, ansvarstagande och självgående. Detta genom ett ordentligt driv med viljan att föra arbetet framåt med ett resultatorienterat sinne.
 

Övrig information

* Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Placering: Birger Jarlsgatan, Stockholm City
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och GLOMOs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ Email address blocked ] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget
GLOMO is a consultancy business who are selective on who we let into our family, both colleagues and clients, to ensure we maintain a focus on the individual. All consultants employed at GLOMO are senior developers who take responsibility and always aim to write efficient and future friendly code. We care about finding the ultimate match between consultants and clients.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059525-SE