Jobbet Budbilsförare sökes till Kista för heltidsjobb! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Budbilsförare sökes till Kista för heltidsjobb! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en morgonpigg person som inte är rädd att ta i, som innehar B-körkort med god körvana och söker heltidsarbete - då har vi tjänsten till dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker, för kunds räkning, en budbilsförare på heltid som trivs med att köra bil! Vi ser gärna att du har erfarenhet av att köra större typer av bilar så som t.ex. skåp-eller budbil. Tjänsten kommer att vara fysiskt krävande då dina arbetsuppgifter kommer vara att lasta in och ut mattor. Du kommer även rapportera statistik över de antal stop du utför. Du kommer dagligen träffa företagets kunder.

Tjänsten beräknas att starta i slutet på augusti och detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av StudentConsulting och arbeta ute hos kund. Du kommer att bli provanställd under de tre första månaderna med övertag av kund efter perioden. Arbetstiderna är 07-16 på vardagar.

Har du truckkort B så är det meriterande då mattorna behöver lastas med truck.

Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Detta söker vi:

Vi söker dig med B-körkort (manuell växellåda) med god körvana och trivs med att köra bil. Vidare söker vi dig med godkänt belastningsregister från Polisen. Du ska prata flytande svenska och vara serviceminded då du dagligen träffar företagets kunder.

Det är meriterande om du har truckkort B.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49793

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till