Jobbet Budbilsförare på deltid till Veddesta har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Budbilsförare på deltid till Veddesta publicerad av StudentConsulting

Part-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning, är serviceinriktad och har haft körkort i minst ett år med mycket god körvana? Då kan vi ha extrajobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu B-chaufförer för extrajobb hos en av våra kunder i Veddesta. Vår kund är ett stort och välkänt logistikföretag och en av Sveriges största arbetsgivare. Arbetet innebär att med hjälp av budbil leverera paket till kunder i norra Stockholm. Paketen varierar i tygnd och storlek, allt från stora elektronikprylar till alkohol, och du jobbar självständigt med pirra som hjälpmedel. Du kommer att ha upp emot 40 stopp per arbetspass, det är därför viktigt att du inte är rädd att ta i och är stresstålig. Du ska vara beredd på att köra både höger- och vänsterstyrd bil.

Arbetstiderna är förlagda under vardagar någongång mellan 06.00-18.00. Vi ser att du som söker är tillgänglig för jobb 3 vardagar i veckan.
Utbildningen pågår i 5 dagar och det är då en fördel om du kan jobba 5 vardagar i sträck.

Vi söker dig som är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och vill ha ett extrajobb. Då detta är ett löpande uppdrag söker vi dig som ser långsiktigt på denna tjänst och har minst ett år kvar av dina studier eller som har ett annat långsiktigt extraarbete på minst 50% som du kan kombinera detta arbete med.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Studentconsulting men arbetar ute hos vår kund i Veddesta.

Detta söker vi:

Vi söker dig som uppfyller följande:
* innehar B-körkort för manuell bil och haft det i minst 12 månader
* Du har en god vana av bilkörning i Stockholms norrorter samt innerstad och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som chaufför.
* Du är allert, serviceinriktad och inte rädd för att ta i då arbetet i vissa avseenden kan vara tungt.
* Att kunna hålla huvudet kallt i stressiga situationer och arbeta strukturerat är av stor vikt.
* Du är flytande i svenska i tal och skrift.
* D är flexibel och kan hoppa in med kort varsel då vår kunds behov kan variera från dag till dag.
* Vi ser gärna att du bor i eller i närheten av Veddesta så att du kan ta dig till jobbet på ett lätt sätt.

För dig som är intresserad av ett roligt extrajobb och möjligheten att utvecklas inom ett stort företag är detta ett perfekt tillfälle!
Skicka in din ansökan direkt, intervjuer och urval sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

55045

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till