Jobbet Budbilschaufför på 50% sökes till Svensk Cater! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Budbilschaufför på 50% sökes till Svensk Cater! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år
31 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en serviceinriktad budbilschaufför på 50% till Svensk Cater!

Information om uppdraget:

Nu söker vi en budbilschaufför på 50 % till vår kund Svensk Cater. Svensk Cater är ett grossistföretag som levererar livsmedel till butiker, kiosker och restauranger. Deras verksamhetsidé är att vara en lokal grossist med bra service, vara nära marknaden och sina kunder.

Som budbilschaufför kommer du köra ut frukt och grönt till olika kunder runt om i Malmö. Du kommer att vara ansiktet utåt för Svensk Cater och kommer ha kontakt med kunderna när du lämnar av deras beställningar. Det gäller att du är serviceminded och kan jobba under tidspress. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 06.00-10.00 men det kan även förekomma andra tider. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer vara direkt anställd av Svensk Cater, det är StudentConsulting som sköter denna rekrytering.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
- Har körkort och god körvana
- Är positiv och har en stark arbetsvilja
- Bra lokalkännedom i Malmö
- Tar för sig och är serviceminded
- Har ett driv och engagemang

Låter detta som en tjänst för dig? Sök då redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41356

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Transport - lager - logistik - Malmö).