Jobbet Budbils / C-Chaufför har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Budbils / C-Chaufför publicerad av Wikan Personal AB

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Kristianstad

Arbetsbeskrivning

Om företaget
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Vi söker för kunds räkning en Budbils / C-chaufför

Dina arbetsuppgifter
Arbetet består av transport och montering av möbler till kund med utgång från Bromölla. Tunga lyft förekommer så du bör vara i god fysisk form.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig med minst C-kort, YKB och känsla för service. Du är en driven och initiativrik person med social kompetens. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande. Arbetet utförs i team, så stor vikt läggs vid personkemin. Viss lokalkännedom krävs.

Information och kontakt
Arbetstid 08:00-16:30 v 27-33. Är du ute efter ett sommarjobb eller vill få möjligheten att få in en fot hos oss? Ansökningarna behandlas löpande så ansök redan idag på wikan.se! Sista ansökningsdag 1/5. Har du frågor är du välkommen att kontakta Johanna Fondell 044-590 65 02.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Referens

SE-5333

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till