Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Brummer & Partners söker medarbetare till Fund Operations jobb i Stockholm på SJR AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Brummer & Partners söker medarbetare till Fund Operations på SJR AB

Brummer & Partners söker medarbetare till Fund Operations

SJR AB Stockholm, Stockholms län Heltid


Brummer & Partners är en ledande europeisk hedgefondförvaltare som samlar förvaltare med olika förvaltningsstrategier i en företagsgrupp. Tillsammans förvaltar vi över 125 miljarder kronor på uppdrag av privatpersoner, företag och institutionella investerare. Brummer & Partners har kontor i sju länder och huvudkontor i Stockholm. Gruppen har cirka 300 anställda. Läs mer på brummer.se.

Om tjänsten

Brummer & Partners verksamhet utvecklas och växer och som ett led av det behöver vi förstärka Fund Operations i Stockholm med ytterligare en driven och engagerad medarbetare. Teamet består idag av tio personer som stöttar och rådger gruppens fondbolag inom administration/operations. Fondbolagen finns såväl i Sverige som internationellt.

Dina ansvarsområden innefattar i hög grad uppgifter av analytisk karaktär, där det krävs mycket granskning, felsökning och problemlösning.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

  • Daglig administration av Brummer & Partners fonder
  • Avstämningar av affärer, positioner och banksaldon
  • Fondvärdering och bokslut
  • NAV-kontroll
  • Rapportering internt och till myndigheter
  • Dagligt arbete, support, konfiguration av transaktionssystemet Calypso med fokus på transaktionsflöde och rapportering
  • Support av fondernas transaktionsflöde
  • Projektarbete vid t ex lansering av nya fonder

Lämplig bakgrund

Vi söker dig med en ekonomisk utbildning och minst ett par års arbetslivserfarenhet från finansbranschen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet och kunskap om fonder, finansiella instrument, bokslutsarbete, redovisning och/eller transaktionsflöden. Det är meriterande om du har erfarenhet av transaktionssystemet Calypso, offshore-fonder och projektarbete.

Som person är du analytisk, noggrann och serviceinriktad. Du har förmåga att strukturera, prioritera och driva frågor under stundtals högt tempo. Din sociala kompetens, liksom din kommunikativa förmåga på svenska och engelska, är mycket god.

Är du rätt person kan vi erbjuda dig ett lärorikt och roligt arbete hos en av Europas ledande hedgefondförvaltare, tillsammans med ett team av kunniga, erfarna och engagerade kollegor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering centralt i Stockholm.

Ansökan 

I denna rekrytering har Brummer & Partners valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Borgeström på 070 4715914. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2022-02-13. Notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningshandlingar via e-post.  

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet. 

Brummer & Partners kommer att genomföra en bakgrundskontroll på slutkandidat, vilket bla innefattar kreditupplysning och utdrag ur belastningsregistret.

Varmt välkommen med din ansökan!

 För information om hur vi behandlar dina personuppgifter se vår integritetspolicy: [ Link removed ]


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1526085-333961