Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Byggingenjör till SWECO jobb i Jönköping på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Byggingenjör till SWECO på Framtiden

Byggingenjör till SWECO

Framtiden Jönköping, Jönköpings län Heltid


Vi söker dig som vill vara med och utforma framtidens infrastruktur tillsammans med Sveriges vassaste gäng. Här får du chansen att rivstarta din karriär som projektör där stor vikt läggs på din kompetensutveckling.

Ansök redan idag för att säkra en plats i vårt urval!

Dina arbetsuppgifter
Din vardag som Broprojektör på SWECO är bred och här får du chansen att vara med i alla delar inom brokonstruktionsuppdrag, från första mötet med kund till färdig produktion. Ditt fokus som projektör är modellering och projektering av befintliga eller nya broar. Du jobbar i skeden från utredning till överlämning.

Utifrån intresse kommer du kunna arbeta brett med att ta fram bygghandlingar, vara en del av byggplatsuppföljning, utföra inspektion samt agera beställarstöd. Eller varför inte djupdyka i den tekniska rollen och specialisera dig?

Under din första tid som Broprojektör kommer du att få en ordentlig introduktion och framåt är din kompetensutveckling viktig. Utifrån dina ambitioner finns resurser och förutsättningar att utvecklas genom regelbundna kurser och utbildningar.

Du ingår i en nystartad grupp om 6 personer som består av både juniora och seniora kollegor med lång erfarenhet av branschen, ett riktigt kompetent gäng, som har en tydlig ambition att växa. Många uppdrag utförs i samarbete med våra övriga brokonstruktionsgrupper, totalt har SWECO 130 medarbetare inom området bro- och Anläggningskonstruktion. Tillsammans utvecklar ni och tar fram tekniska lösningar och utformar framtidens städer!

Bland de uppdrag som SWECOs konstruktörer deltar i kan nämnas utbyggnaden av tunnelbanan i Stockholm, Nya höghastighetsbanor i Götaland, så väl som små och mellanstora uppdrag mot den lokala marknaden. Med tiden kan ditt intresse kan styra din utveckling dit du vill vara.

Om SWECO
SWECO är ett av Europas största konsultbolag med inriktning mot anläggnings- och byggnadskonstruktion, installationsteknik, arkitektur, infrastruktur, energi och miljö. Tillsammans ser  SWECO till att samhället har tillgång till el och rent vatten, effektiv infrastruktur och hållbara byggnader. Det här är ett företag som vill se dig utvecklas, det är ett välkomnande och öppet klimat där dina åsikter uppskattas och du får ta mycket ansvar redan från start.

Sweco Anläggningskonstruktion
Sweco skapar funktionella, hållbara och estetiskt tilltalande broar i alla typer av infrastrukturuppdrag. Swecos konsulter inom mark och anläggning arbetar med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. Hos Sweco finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, anläggningskonstruktion, geoteknik, berg och mätningsteknik.

Hållbarhet i samhället
Sweco har länge arbetat med frågor som handlar om hur samhället kan bli mer hållbart. Som samhällsbyggare har Sweco stora möjligheter att påverka framtiden. Hållbarhet är därför att ta ansvar för de tjänster dom levererar, nu och i framtiden. Sweco strävar efter att göra FN:s samtliga 17 globala mål till en naturlig del av deras uppdragsverksamhet - allt från planering till utförande, från tanke till lösning.

Din profil
Förutom din erfarenhet inom projektering läggs stor vikt på din personlighet. Vi söker dig som är driven och framåt, som gillar att prestera och helst av allt gör det tillsammans i ett lag. Du är nyfiken och älskar att lära dig samt brinner för det tekniska. Utifrån kravställning och arbete med handlingar krävs även stor noggrannhet och struktur hos dig som person.

Skallkrav:
Examen inom relevant område till exempel byggingenjör
2 års erfarenhet av konstruktion/ projekteringsarbete
Erfarenhet av TEKLA
Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
Kunskap i Grasshopper
Erfarenhet från bro-/ industri-/vägkonstruktion

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv.
Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Placeringsort: Jönköping
Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag!

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000078735124