Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Brion Solenergi söker Projektledare jobb i Oxie på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Brion Solenergi söker Projektledare på Framtiden

Brion Solenergi söker Projektledare

Framtiden Oxie, Skåne län Heltid

Har du arbetat inom projektledning tidigare mot exempelvis bygg/entreprenad? Har du en förmåga att få människor med dig och lyckas med uppsatta mål? Skulle du känna dig motiverad av att arbeta med flera projekt i rullning samtidigt och med fokus på att ge kunderna högsta kvalité?
Då är detta något för dig!

OM FÖRETAGET
Brion Solenergi arbetar främst med projektering och installation av solcellsanläggningar, men också med konsultuppdrag inom energi och projektledning. Verksamheten är fokuserad på företagskunder och kommersiella fastighetsägare i Västra och Södra Sverige.

Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som projektledare på Brion Solenergi kommer du ha hand om att driva projekteringen, du kommer ansvara för inköp och samordna byggnationen. Du kommer vara ”spindeln i nätet”, koordinatorn som driver hela arbetet framåt till ett kvalitativt resultat. Du kommer också ansvara för slutdokumentation och ansvara för att slutresultatet uppfyller kraven.

DIN PROFIL
Här söker vi en person som trivs med att leda, är tydlig och drivs av ett djupgående engagemang. Du behöver ha erfarenhet av projektledning tidigare eller av en liknande roll där du har drivit både arbetsprocesser, haft kundkontakt, koordinerat och känner dig trygg i den rollen. Vi vill att du har roligt på jobbet och med dina kollegor, att du är en teamplayer och mån om att leverera med högsta kvalité!

Skallkrav
  • Minst 1års relevant arbetslivserfarenhet exempelvis Projektledare/projektansvarig/projektsamordnare mot Bygg/Entreprenad
  • Körkort B
  • Svenska i tal & skrift
  • Engelska i tal & Skrift

Meriterande
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Certifikat i BAS-P och BAS-U
  • Genomförd utbildning inom entreprenad-juridik

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Januari 2021
Placeringsort: Malmö 
Omfattning: Heltid, 100 %

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000076279115