Jobbet Brinner du för service? Titta hit! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Brinner du för service? Titta hit! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Helsingborg
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Vi söker en kundtjänstmedarbetare till Sveriges ledande aktörer inom E-handelsbranschen. Är du tävlingsinriktad, brinner för att ständigt överträffa kundens förväntningar och trivs i en miljö med högt tempo? Då har vi nu en perfekt möjlighet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett av nordens ledande e-handelsföretag inom heminredning. De expanderar ständigt vilket gör att arbetsplatsen är händelserik och utvecklingsorienterad. Det är något vi ser att du motiveras av och trivs med! Vi söker dig som brinner för att nå en hög kundnöjdhet och din servicekänsla ska vara stor. Vidare söker vi dig som har en positiv inställning och som ser möjligheter i alla kundmöten.

I rollen som kundservicemedarbetare ska du ha ett genuint intresse för att skapa värde för kundens behov. Du hjälper kunden genom att lösa kundens problem och hjälpa den till rätta genom att svara på olika frågeställningar gällande företagets produkter. Frågorna kan till exempel röra leverans, service och annan information. Ditt främsta arbetsredskap kommer att vara telefonen.

Arbetstiderna är varierande under vardagarna och helgjobb kommer att förekomma. Tjänsten beräknas tillsättas så snart vi hittat rätt kandidater. Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Provanställning på 6 månader som konsult tillämpas och därefter finns det möjlighet till vidare anställning hos kundföretaget för rätt person.

Detta söker vi:

För att vara lämplig för denna tjänst bör du motiveras av att en strävan mot en hög kundnöjdhet och du bör känna dig bekväm med att ha telefonen som ditt främsta arbetsredskap.

Vidare ser vi att du som söker är stresstålig, lösningsorienterad och har en stor vilja att hjälpa kunden, samtidigt som du är en riktig lagspelare. Vi erbjuder en utmanade roll i en framgångsrik organisation där det viktigaste för oss är personlig lämplighet och rätt inställning. Du har goda kunskaper i både tal och skrift och har lätt för att prata med alla slags människor. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av service och kundtjänst över telefon är meriterande. Tills sist är en grundläggande IT-förståelse och datorvana ett krav.

Låter detta som ett jobb för dig? Tveka inte att ansöka redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42841

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Produktions- och testsystem koordinator Lund Axis Communications
Brann söker jurist med gedigen erfarenhet inom immaterialrätt Malmö Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Key Account Manager, SVH Malmö Cloetta
Nätverkstekniker till Securitas Malmö Academic Work
Lokalvårdare till Poolgrupp Malmö Malmö Stad
Dataskyddsombud Malmö Malmö Stad
Lokalvårdare-timavlönad Malmö Malmö Stad
Ekonom till Arjo AB i Malmö Malmö Mpya Finance AB
Företagssäljare dokumenthantering Hässleholm Wikan Personal AB
Senior .NET utvecklare med intresse för TDD Malmö Nigel Frank International
CNC-operatör sökes till kund Malmö StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Övrigt - Helsingborg).
Du kan avregistrera dig när som helst.