Jobbet Brinner du för service? Nu söker vi fler kundtjänstmedarbetare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Brinner du för service? Nu söker vi fler kundtjänstmedarbetare! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Helsingborg
0,00kr/ år
15 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som älskar att alltid ge god service, som strävar efter att uppnå hög kundnöjdhet och som ser till att kunden alltid är i fokus. Stämmer detta på dig? Sök då denna tjänst som kundtjänstmedarbetare idag!

Information om uppdraget:

Som kundtjänstmedarbetare hjälper du kunden genom att svara på frågor om företagets produkter via inkommande samtal eller mail. Frågorna handlar främst om leverans, service eller annan information. Vi söker dig som är ansvarsfull med ett högt kundfokus och att din positiva inställning samt servicekänsla alltid prioriteras. Att du ser möjligheter i alla kundmöten är av hög vikt!

Arbetstiderna är kontorstider. Tjänsten beräknas tillsättas i slutet av februari. Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Provanställning på 6 månader som konsult tillämpas, för rätt person finns möjlighet till vidare anställning hos kundföretaget.

Kunden är nordens ledande e-handelsföretag inom heminredning och omsätter närmare en miljard kronor. De har en expansiv resa framför sig, vilket vi ser att du drivs av och trivs med.

Detta söker vi:

Du som söker är stresstålig, serviceinriktad och trivs med att använda telefon som främsta arbetsverktyg. Du är resultatorienterad, självgående och är van att fatta snabba beslut. Du har en grundläggande förståelse och vana för datorer. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från försäljning och kundservice över telefon. Vidare är du en person som är kommunikativ och målinriktad som alltid strävar efter bästa resultat.

Är du vår nästa stjärna i teamet? Du är i så fall välkommen att skicka in din ansökan idag! Tjänsten kommer att tillsättas när vi har hittat en lämplig kandidat.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41219

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Vikariat 75% lager Helsingborg Elgiganten AB
JUNIOR PROJEKTLEDARE TILL EXPANDIA Helsingborg Academic Work
Säljare Facility Services Helsingborg Office Management

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Kundtjänst - Helsingborg).