Jobbet Brinner du för Säkerhets och Nätverksfrågor i mjukvara? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Brinner du för Säkerhets och Nätverksfrågor i mjukvara? publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Sweden - Lund

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2748

Axis ingenjörer arbetar idag på marknadens mest avancerade mjukvaruplattform för säkerhetskameror. Vi behöver flera duktiga ingenjörer i Firmware Security teamet.

Vi letar efter en nyfiken och drivande mjukvaruingenjör som har varit ute i arbetslivet några år och som söker nya utmaningar samt tycker det är stimulerande att dela med sig av sin kunskap till kollegorna. För dig är det naturligt att ta ansvar och bidra till teamets framgång såväl som att säkra din egen kompetens. Du är bekant med och gillar att arbeta i en agil organisation där du som en medlem av teamet, kan påverka många av de dagliga besluten. Vi jobbar med C i första hand i en Linuxmiljö där GIT och Jenkins är del av vardagen och vi påverkar varje dag både plattformens utveckling såväl som förändringar i arkitektur och felrättning. Du har goda kunskaper i Linux systemutveckling och förstår hur man hanterar open source i projekt och hur man kan bidra till dessa. Vidare tror vi att du dagligen jobbar med nätverks- och säkerhetsfrågor i en produktkontext där minne, CPU och lagringsmöjligheter är begränsade.  

Axis har alltid varit ett teknologiskt drivet företag och vi har nästan all vår utveckling samlad här i Lund så det är lätt att se helheten och få en bra insikt i vad andra team och avdelningar gör och på så sätt se vilken påverkan du har i det stora hela. Vi är måna om att vara öppna, arbeta över organisatoriska gränser och att dela med oss. Vi tror på innovation och självgående team där det finns stor frihet för individen. Utvecklingsmöjligheterna är stora och vi står för ett socialt och öppet arbetssätt med mycket interaktion.

Vi tror att du har ett stort intresse för programmering och teknik med erfarenhet av Linuxbaserade system. Vi ser att du obehindrat både pratar och skriver svenska, engelska, C och Python, och är en civilingenjör eller motsvarande med inriktning mot mjukvaruutveckling.

Tveka inte, utan skicka in din ansökan redan idag. Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta rekryterande chef Morten Branil (046 272 1800).

Denna rekrytering hanteras av Axis Communication AB enbart och vi kommer vänligt men bestämt avstå från alla samtal och kontakter från rekryteringsbolag eller konsultbolag.

Referens

2328827

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till