Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Brinner du för säkerhet, hälsa, miljö- och kvalitetsfrågor? jobb i Oskarshamn på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Brinner du för säkerhet, hälsa, miljö- och kvalitetsfrågor? på Academic Work

Brinner du för säkerhet, hälsa, miljö- och kvalitetsfrågor?

Academic Work Oskarshamn, Kalmar län Heltid
Vi söker nu en ny kollega till SHM-teamet på Nordic Storage. Som en del i SHM-teamet kommer du driva och utveckla frågor framförallt kring arbetsmiljö, miljö och säkerhet för att säkerställa att lagar samt interna och externa krav uppfylls. Givet ett stort intresse för dessa frågor får du här goda möjligheter att bredda samt utveckla din kompetens inom området. Då Nordic Storage har anläggningar på flera orter i Sverige är det möjligt att antingen arbeta på huvudkontoret i Göteborg, från kontoret i Malmö eller Oskarshamn.


Om tjänsten
För Nordic Storages räkning söker vi nu ytterligare en kollega till SHM-teamet som i dagsläget består av två medarbetare, där du har möjlighet att bli den tredje. Givet att placeringsort är flexibel önskar vi att du anger preferenser i din ansökan.

SHM-teamet som driver frågor kring framförallt arbetsmiljö och miljö har en verksamhetsnära och verksamhetskritisk roll. Med lång erfarenhet inom området blir du del av ett mycket kompetent team som i sin tur håller i din introduktion och upplärning. Då säkerhets- och miljöfrågor är centrala i den dagliga verksamheten kommer du att hantera många olika typer av frågor samt kontaktytor i rollen, både interna och externa. Du förväntas därför vara en person som trivs med varierande arbetsuppgifter samt med att hitta lösningar på risker, förändringar och eventuella problem.

Du erbjuds

* En verksamhetsnära roll i en miljö som präglas av starka samarbeten
* Goda möjligheter att bredda och utveckla din kompetens inom säkerhet, hälsa samt miljö- och kvalitetsfrågor

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

* Stötta och utbilda personalen (efter aktuella behov) inom säkerhet, hälsa, miljö och kvalité
* Säkerställa kravefterlevnad och genomförande av SHM-aktiviteter enligt plan
* Genomföra riskanalyser och riskbedömningar
* Utföra incidentrapportering och avvikelsehantering
* Leda och utveckla verksamhetens kvalité- och säkerhetsledningssystem
* Se till att revisoner genomförs med efterföljande åtgärder samt medverka vid såväl interna som externa revisoner samt myndighetstillsyner
* Utforma och beskriva processer, rutiner och arbetssätt inkl. besöka den operativa verksamheten för att förstå hur processer, rutiner och arbetssätt tillämpas

Vi söker dig som

* Har en relevant eftergymnasial utbildning alternativt arbetslivserfarenhet av motsvarande roll inom sjöfart-, bygg- eller processindustrin
* Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska (tal och skrift)

Det är starkt meriterande om du tidigare har arbetat inom främst processindustrin och/eller har goda kunskaper inom ISO 9001, ISO 14001 samt AFS 2001:1.

Som person har du:

* Förmåga att vara noggrann
* Förmåga att vara flexibel
* Förmåga att vara problemlösande
* Förmåga att samarbeta

Utöver ett starkt och genuint intresse för miljö-, arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor är det även viktigt att du har en ödmjuk och prestigelös inställning till de uppgifter och ansvar du tar dig an.

Övrig information

* Start: Snarast möjligt (enligt överenskommelse)
* Omfattning: Heltid (provanställning tillämpas)
* Placering: Göteborg (Ryahamnen), Malmö eller Oskarshamn
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordic Storages önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
Nordic Storage AB bedriver lagring och hantering av flytande bulkprodukter, främst petroleumprodukter och biobränslen. Denna lagring och hantering sker i tankterminaler och bergrumsanläggningar i ett flertal hamnstäder i Sverige och Danmark. Nordic Storages kunder är såväl svenska som internationella energibolag, traders och producenter av biobränslen och kemikalier. Med en total lagringskapacitet som uppgår till mer än 1 miljon kubikmeter är Nordic Storage en av Sveriges största aktörer inom branschen. Läs mer på Nordic Storages hemsida, www.nordicstorage.se.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15059861-SE