Jobbet Brinner du för projektledning, infrastruktur och att skapa ett mer hållbart samhälle? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Brinner du för projektledning, infrastruktur och att skapa ett mer hållbart samhälle? publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en erfaren byggprojektledare som vill vara med och driva in nya projekt och även vidareutveckla Kauno Tiltai i Sverige, ett bolag i tillväxtfas! Du kommer få en unik möjlighet att vara med och påverka vilka projekt som ska drivas in i Sverige. Har du tidigare erfarenhet inom infrastruktur och konstruktion är detta en riktig drömtjänst där du kommer få utvecklas och ta stort eget ansvar!


Om tjänsten
Academic Work söker nu en byggprojektledare med erfarenhet inom infrastruktur till Kauno Tiltai. Kauno Tiltai startade i Litauen efter andra världskriget i syfte att rekonstruera och återuppbygga förstörda broar. De har över 70 års erfarenhet inom konstruktion och är idag Baltikums största byggföretag. I Sverige etablerades de 2014 och har nu flera spännande projekt i ryggen med kunder som Trafikverket, SLL och Stockholms kommun där de konstruerat allt ifrån broar, vägar, järnvägar och tunnlar. Nu söker vi en erfaren byggprojektledare som vill vara med och driva in nya projekt och även vidareutveckla Kauno Tiltai i Sverige, ett bolag i tillväxtfas! Du kommer ha stora möjligheter att växa med ansvar och på sikt utvecklas i andra roller inom företaget, exempelvis kan du på sikt ta dig an en roll som Technical Director. Du kommer också få ha en unik möjlighet att vara med och påverka vilka projekt som Kauno Tiltai ska ta sig an och ha nära samarbete med nuvarande COO i Sverige, Rolandas. Områdena du kommer att arbeta inom är Stockholm, Uppsala, Södermanlands län samt Västmanlands län. Har du tidigare erfarenhet inom infrastruktur och konstruktion är detta en riktig drömtjänst där du kommer få utvecklas och ta stort eget ansvar!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Kauno Tiltai.

Arbetsuppgifter
Som byggprojektledare kommer du arbeta med att driva in nya infrastrukturprojekt för Kauno Tiltai och sedan projektleda dessa från början till slut med allt vad det innebär. Du kommer också att upprätta och säkerställa att tidsplaner hålls och att arbetet utförs på ett effektivt sätt.

Du kommer till exempel att:

• Kommunicera med såväl kommuner som privata aktörer och myndigheter för att driva in nya projekt
• Ha kontakt med ingenjörer, konstruktörer och byggnadsarkitekter för att skapa projektplaner
• Säkerställa inköp av material och övrig utrustning som behövs i projekten
• Upphandla avtal och samordna samt arbetsleda underentreprenörer
• Säkerställa att projekten följs enligt projektplan, budget och arbetsmiljöföreskrifter
• Avstämningar och uppföljningar ute i själva projekten

Tjänsten passar dig som trivs i en mycket ansvarsfull roll där du har en tidigare bakgrund inom infrastruktur och konstruktion. Du har en god förståelse för det byggtekniska och förmågan att inspirera och motivera de du arbetar tillsammans med.

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Vi söker dig som

• Har en civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom konstruktion
• Har minst 4 års tidigare erfarenhet av att ha jobbat med infrastrukturprojekt, med fördel har du även varit projektledare men det är inget krav
• Har mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska då du kommer ha kontakt med såväl svensk- som engelsktalande kunder och underentreprenörer

Det är meriterande om du har arbetat med mångmiljonprojekt som projektledare inom infrastruktur och konstruktion. Det är även ett stort plus om du har en BAS-U utbildning.

Som person är du trygg i dig själv och med att fatta beslut. Du har en affärsmässig förståelse och ett fokus på att nå resultat. Du trivs med att leda och inspirera andra människor och är både noggrann och kvalitetsmedveten.

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid, tillsvidare 6 mån provanställning
• Placering: Fågelviksvägen 9 C, 145 53 Norsborg, Stockholm
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kauno Tiltai önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget
Läs mer om Kauno Tiltai

Referens

15023674-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till