Jobbet Brinnande intresse för 3D utveckling? Se hit! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Brinnande intresse för 3D utveckling? Se hit! publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Vill du vara med och förbättra framtidens sjukvård? Här kan du få chansen att hjälpa hela världens sjukvård med att skapa tester för att kompetenssäkra personal.

Dina arbetsuppgifter
Som 3D utvecklare hos vår kund kommer mycket frihet under ansvar. Du kommer arbeta tätt ihop med en annan kollega och till en början även gå bredvid honom för att få en bra introduktion. Du kommer spendera dina dagar med att bland annat utveckla stimulatorer. Dessa stimulatorerna kommer sedan användas i tester som används för att kompetenssäkra personal inom vården. Du kommer att arbeta med sjukhus, kliniker och läkarindustrin världen över. För den som vill ges finns chansen att resa till företagets olika kunder för att hålla seminarium, utbildningar och agera teknisk support på plats.

Om företaget
Genom att vara en del av det här företaget kommer du ha möjlighet att vara med om något livsviktigt, att se till så framtiden får en ännu säkrare sjukvård med personal på rätt plats vid rätt tidpunkt. Företaget utvecklar olika webbapplikationer och appar som sedan används för att testa sjukvårdens personal på olika kompetenser. Detta kan exempelvis vara tester på hur man utför en operation eller vad man behöver för att ställa rätt diagnos. Företaget har samarbeten jorden runt med olika sjukhus, kliniker och nu har de även börjat fokusera på Universitet. De startade för fyra år sen och finns redan idag i 43 länder vilket visar på vilken expansiv fas de befinner sig i.

Din profil
Vi letar efter dig som brinner för 3D utveckling, kanske har du tidigare tagit fram olika spelteknologier? Vi letar efter dig som är nyfiken på att lära utveckla dina 3D kunskaper. Skallkrav • Kunskap inom 3D utveckling, bland annat belysningsmekanism • Engelska i tal och skrift Meriterande • Har skapat egna spel • Erfarenhet av Open GL • Erfarenhet av Unreal

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse Placeringsort: Göteborg Arbetstider: Fri arbetstid, dagtid under introduktion Omfattning: Heltid Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!

Referens

20302

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till