Jobbet Bring söker en fältsäljare i Umeå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Bring söker en fältsäljare i Umeå publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet från detaljhandeln men nu vill ta nästa steg och arbeta mer med sälj? Är du driven och självgående? Då kan detta vara helt rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Bring är ett företag som löser vardagslogistiken åt både små och stora verksamheter i hela Norden. De hanterar bland annat paket, bud och gods. De söker nu en fältsäljare till Umeå som ska kontakta potentiella kunder för att bli nytt kundombud åt Bring.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att du ska bearbeta de potentiella kunderna för att de ska bli nya ombud för Bring. Detta kommer du göra genom att boka in och genomföra möten med dem. Deras kunder kan vara de flesta butiker inom detaljhandeln. Den här tjänsten kommer att innebära en del resande och även övernattning kan förekomma. Arbetstiderna är vanligen kontorstider 8-17, men det är viktigt att du är flexibel då det kan variera från dag till dag. Detta är en heltidstjänst som pågår fram tills sista mars, med möjlighet till förlängning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som tidigare har arbetat och har förståelse för detaljhandel. Vi ser gärna att du har erfarenhet från säljprocesser sedan tidigare. Det är ett krav för tjänsten att du ska ha B-körkort och meriterande om du har tillgång till egen bil. Som person tror vi att du ska vara driven och självgående för att lyckas i denna tjänst. Låter detta som en tjänst för dig? Gör en ansökan direkt! Urval och intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren:

Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i hela Norden. Hos oss får du hjälp med allt från e-handel till läkemedelstransporter. Vi hanterar paket, bud och gods. På Bring är vi omkring 6000 medarbetare som arbetar utifrån tydliga värderingar: ärlighet, mod, öppenhet, samarbete och respekt.Bring har höga ambitioner. Hos oss har du möjlighet att utveckla dig och växa, vare sig du vill arbeta på terminal, som brevbärare eller att vara med och utveckla våra affärer. Som lag ser vi tillsammans till att nå våra mål.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51655

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till