Jobbet Briljanta Java eller .NET/C# utvecklare till Purple Scout! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Briljanta Java eller .NET/C# utvecklare till Purple Scout! publicerad av Randstad

Heltidsanställd
Borås

Arbetsbeskrivning

Purple Scout, ett konsultföretag specialiserade inom programmering och problemlösning. Vi är riktigt bra på att förstå vad både våra kunder och våra konsulter verkligen behöver. Vår främsta superkraft är vår flexibilitet, den gör oss konkurrenskraftiga på riktigt. Hos oss jobbar den typen av utvecklare som kan trolla fram den perfekta lösningen för varje enskilt projekt. Vi har många framgångsrika projekt inom till exempel Big Data, Internet of Things, Artificiell Intelligens och sedan en tid tillbaka har vi även ett väloljat DevOps-team igång.

Om rollen
Vi söker efter dig som andas, äter, pratar, ja till och med drömmer om antingen Java eller .NET/C#. Det här med att klura ut nya lösningar är verkligen din grej.

I det här uppdraget kommer du att få arbeta med många olika tekniker, så som det är för de flesta Java eller dotnettare. Du bör ha koll på merparten och vara vass på iallafall några utav dessa tekniker: JavaEE .NET Core, C#, MS SQL, Git, .NET Standard, ASP.NET, Angular,, Linux, Azure, Microservices, AWS, Google Cloud, Team Foundations Server, Agile och Scrum.

Mest troligt har du någon form av IT-utbildning med dig i bagaget, men framför allt så har du ett par års arbetslivserfarenhet med att arbeta som systemutvecklare inom .NET. eller Java.

Har du dessutom koll på mobila applikationer kommer vi att göra vågen. Vi söker just nu både efter programmerare med ett par års erfarenhet men kan även tänka oss att satsa på någon som är lite mer junior. Och vi förutsätter att du, precis som alla andra purplare – är en lagspelare som trivs med att arbeta tillsammans med kollegor.

Ansökan
I den här processen samarbetar Purple Scout med Randstad Technologies. Vi utvärderar kandidater löpande och rollen kan komma att tillsättas snabbt. Sök därför redan idag via https://www.randstad.se/technologies

Vid eventuella frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Robert Weineland på robert.weineland@randstad.serandstad.se eller via telefon 0729734026.

Ort: Borås
Uppdragsgivare: Purple Scout
Omfattning: Heltid
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Referens

201227179

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till