Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Brightby Bemanning söker Redovisningsekonom för uppdrag hos Devoteam jobb i Malmö på Meritmind

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Brightby Bemanning söker Redovisningsekonom för uppdrag hos Devoteam på Meritmind

Brightby Bemanning söker Redovisningsekonom för uppdrag hos Devoteam

Meritmind Malmö, Skåne län Heltid

Är du intresserad av att arbeta som konsult inom ekonomi hos ett spännande företag i IT-branschen? Brightby Bemanning söker nu för Devoteams räkning en redovisningsekonom. Det här är ett uppdrag på 6 månader med goda möjligheter till förlängning. Du kommer inledningsvis att vara anställd som konsult på Brightby Bemanning och uthyrd till Devoteam.

Vilka är Devoteam?
Devoteam Sverige består idag av 2 företag; Jayway, som sysslar med utveckling och design inom IT och Devoteam Cloud Dervices, som är inriktat mot att hjälpa företag med Cloudlösningar. I Malmö har de skapat ett Shared Service Center som vill hjälpa hela Devoteams svenska organisation inom redovisning och rapportering.

Vad kan Brightby Bemanning erbjuda dig?
Vi kan erbjuda en trygg anställning, en möjlighet att jobba med attraktiva varumärken, kompetensutveckling och en stark intern gemenskap i form av sociala aktiviteter så som frukostar, konferenser, kick-offer osv.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Fakturering
  • Löpande bokföring
  • Avstämningar och periodiseringar

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har söker en möjlighet att utvecklas i rollen som redovisningsekonom och har några års erfarenhet från rollen. Du bör vara van att arbeta i olika systemmiljöer och du är en van användare av Excel. Du förstår olika redovisningsregelverk och du får gärna ha erfarenhet av något specialistområde inom redovisning.

Vilka personliga egenskaper efterfrågas?
Vi söker dig som har en naturlig vilja att strukturera och organisera ditt arbete. Du lägger stor vikt i att leverera kvalitativa resultat enligt tidsplan. Vidare har du en god förståelse för detaljer så väl som helhetsperspektiv samt är skicklig på att snabbt sätta dig in i olika uppgifter.

Ansökan

Brightby Bemanning
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige och Tyskland. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Anna Granberg på [ Link removed ] eller 070 878 03 72. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Varmt välkommen med din ansökan! 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: STA-4109784