Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Brf ekonom till snabbt växande bolag i city jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Brf ekonom till snabbt växande bolag i city på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Brf ekonom till snabbt växande bolag i city

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning

Som Redovisningsekonom kommer du jobba i ett mindre team och ansvara för den löpande ekonomiska förvaltningen. I dina arbetsuppgifter ingår att kvalitetssäkra den löpande bokföringen som sköts av den outsourcade partnern.

Du rapporterar till ansvarig för den ekonomiska förvaltningen och kommer ha ett nära samarbete både internt men även med en outsourcingspartner som är placerad i Sverige och i Rumänien.

Dina huvudsakliga ansvarområden är följande:

  • Kvalitetssäkra bokföringen från partners
  • Ansvara för kvartals- och årsbokslut
  • Driva årsredovisning
  • Ansvara för moms och skatt för bolagets kunder
  • Samarbeta med kundansvariga relaterat till kunder

Utöver detta kommer du även arbeta med uppstart av nya kunder, processförbättringar och enklare bokföring.

Vem är du?

Hos oss är din personlighet och inställning viktigast och för att passa in hos oss behöver du även ha en positiv inställning och agera lösningsorienterat. Som person är du analytisk, positiv, driven och har lätt för att samarbeta med övrig personal. Vidare är du en typisk "doer" och besitter ett helhetstänk. Då vi befinner oss i en tillväxt är det viktigt att man tycker om att arbeta i en föränderlig organisation. Rollen kräver även att man är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning inom redovisning och minst tre års erfarenhet av liknande arbete. Du har tidigare arbetat inom fastighetsbranschen och har god kunskap gällande regelverk inom redovisning.

Som Bfr-ekonom för allabrf.se jobbar du på kontoret i centrala Stockholm på en attraktiv adress mitt i Sturegallerian.

I den här processen samarbetar Allabrf.se med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström på tel. 070 751 93 43 alternativt [ Email address blocked ] . Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Allabrf.se har snabbt vuxit till en av Sveriges största aktörer inom boendesegmentet med fler än 170 000 unika användare varje månad.

Allabrf.se är en del av ABRF Group AB som grundades 2015. Företaget utvecklar digitala och innovativa tjänster för konsumenter, företag och bostadsrättsföreningar. De har Sveriges största BRF-databas med information om alla Sveriges bostadsrättsföreningar. Databasen innehåller bland annat information om föreningens ekonomi, fastigheter, lägenheter, försäljningar, styrelse samt en stor mängd övriga uppgifter. Under 2017 startade företaget två nya affärsområden mot företagsmarknaden och bostadsrättsföreningar.

Som försäkringsförmedlare/säljare för allabrf.se jobbar du på kontoret i centrala Stockholm på en attraktiv adress mitt i Sturegallerian.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: D86628121F894F1096692A382C04DC12