Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Brevsorterare till Postnord i Jönköping jobb i Jönköping på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Brevsorterare till Postnord i Jönköping på Uniflex

Brevsorterare till Postnord i Jönköping

Uniflex Jönköping, Jönköpings län Deltid
Jobbeskrivning
Skulle du vilja jobba på ett stort, välkänt och marknadsledande företag tillsammans med härliga kollegor? Här är chansen! Vi söker just personer med en annan huvudsaklig sysselsättning som vill arbeta extra som brevsorterare på Postnords postcentral i Jönköping. Jobbet passar dig som är social och trivs bra med att arbeta i team. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt. I rollen som brevsorterare kommer du bland annat att sortera post och brev. Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med andra medarbetare på logistikavdelningen. Du kommer att rapportera till din gruppledare och arbeta i öppna och trivsamma lokaler Ljungarum i Jönköping. Vill du ha ett jobb vid sidan av studierna på vardagar? då passar detta dig. Arbetstiderna är belagda på vardagar mellan 12.00-17.00 men är flexibelt beroende på hur många timmar du har möjlighet att jobba. För att söka denna tjänst vill vi att du har en tillgänglighet på ca 2-3 dagar i veckan och är flexibel att jobba med kort varsel. Då företaget går in i högsäsong under Black Friday och innan jul ser vi gärna att du har hög tillgänglighet under denna period.

Personliga egenskaper
Som brevsorterare är det viktigt att man som person är effektiv och organiserad. Arbetet kräver att du arbetar i ett högt tempo men ändå strukturerat och ordningsamt. Det krävs ingen tidigare erfarenhet för detta arbete. Vi hoppas att du som söker vill utvecklas långsiktigt tillsammans med oss. Postnord är en arbetsplats som värdesätter mångfald och jämn könsfördelning.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55719