Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Brevbärare till Postnord i Jönköping jobb i Jönköping på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Brevbärare till Postnord i Jönköping på Uniflex

Brevbärare till Postnord i Jönköping

Uniflex Jönköping, Jönköpings län Heltid
Jobbeskrivning
Tycker du om att arbeta i ett högt tempo och skulle vilja testa på rollen som Brevbärare på ett stort, väletablerat och marknadsledande företag? Just nu söker vi på Uniflex tre talangfulla personer till ett uppdrag hos Postnord. Förutsatt att båda parter är nöjda finns goda chanser till ett långt samarbete. Välkommen med din ansökan! Som brevbärare kommer du att leverera post till olika distrikt i Jönköping. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Ett krav är att du har B-körkort och är bekväm att köra både inne i centrala Jönköping men även utanför stan. Arbetstiderna är belagda på dagtid mån-fre kl 07.00-16.00 med 45 min rast.

Personliga egenskaper
Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom service, och bilkörning att söka tjänsten, och ser även gärna att du är snabblärd och effektiv, ingen tidigare erfarenhet krävs för att söka denna tjänsten. Om du arbetat med liknande jobb tidigare ser vi det som meriterande. Har du viljan att lära dig nya saker och tycker om att arbeta utomhus så är detta ett jobb för dig. På Postnord erbjuds samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling – och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55742