Jobbet Brevbärare till Gnosjö på heltid sökes omgående! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Brevbärare till Gnosjö på heltid sökes omgående! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Gnosjö

Arbetsbeskrivning

Letar du efter ett aktivt heltidsjobb? Är du stresstålig och serviceminded? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund som distribuerar brev, reklam samt tidningar till privatpersoner och företag söker nu nya medarbetare som kan jobba heltid.

Information om uppdraget:

Arbetet kommer utföras med utgångspunkt från postkontoret i Gnosjö, dagtid måndag-fredag, med omgående start
Uppdraget inleds med en kortare upplärning men arbetet kräver att du har lite erfarenhet av brevbäríng och kan arbeta självständigt.

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av:
- Sortering av post
- Utdelning av brev, reklam samt tidningar med hjälp av cykel, moped och bil.

Tjänsten innebär att du kommer vara anställd som konsult hos StudentConsulting, men arbetet kommer vara förlagt ute hos vår kund. Sök redan nu då urval och intervjuer sker löpande!

Detta söker vi:

Tjänsten passar dig som: Innehar B-körkort, är mycket noggrann och stresstålig. Du bör även ha god fysik, flexibel och trivs med att både jobba självständigt och i team. Vi söker dig som vill ha ett aktivt arbete där man får jobba både inomhus och utomhus. Du bör vara ansvarsfull, serviceinriktad samt arbetar effektivt och snabbt när du väl kommit in i arbetet. Låter det intressant? Sök redan nu då urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45797

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till