Jobbet Brenntag Nordic söker medarbetare till IT-Support har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Brenntag Nordic söker medarbetare till IT-Support publicerad av Poolia

Full-Time
Malmö

Arbetsbeskrivning


Har du ett starkt intresse för IT? Är du servicemedveten och brinner för att hjälpa andra? Vi söker nu en medarbetare som kan förstärka vår IT-supportavdelning i Hyllie. Hos oss kommer du bli en del av ett fantastiskt team bestående av kompetenta och duktiga kollegor som tillsammans säkerställer förstklassig IT-service till våra anställda i Norden.

Om tjänsten
Vår IT-avdelning består av de tre organisationerna SAP support, IT Operations och IT-Support. Tillsammans ansvarar vi för att ge service och support till våra kollegor runt om i Norden. Du kommer att tillhöra IT-support och ditt huvudsakliga fokus blir att hantera frågor från våra anställda i vårt ärendehanteringssystem. Till viss del kommer du även erbjuda din service och support i personliga möten.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
- Support i Microsoft Office 365-paketet • Support i Windows 10 • Support i HP och Xerox-utskrift • Installering och hantering av stationära och bärbara datorer • Förberedelse och underhåll av användarhandböcker och annan dokumentation • Användaradministration i Windows Active Directory • Användaradministration i Skype 4 Business Som en del av vår organisation för IT-Support kommer du i tjänsten även besöka våra kontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland - uppskattningsvis innebär tjänsten ca 20-25 resdagar per år.

Vem är du?
Vi söker dig som är serviceinriktad och gillar att interagera med andra. Du värdesätter kvalitet och noggrannhet och dina kollegor beskriver dig som självgående och ansvarsfull. Du trivs med att ta egna initiativ samtidigt som du ser till att ha ett nära och bra samarbete med dina kollegor. Du tilltalas av en del resande och trivs med att hjälpa kollegor från olika nordiska länder. Andra kriterier för tjänsten: • Några års arbete från liknande roll inom IT-support • Behärskar något av de nordiska språken (svenska/danska/norska) • Bekväm med att kommunicera på engelska • Erfarenhet av att arbeta med nätverk och Windows servrar är meriterande • Noggrann med att ta dina uppgifter i hamn • Allmän känsla och förståelse för IT och dess utmaningar

Om verksamheten
Brenntag Nordic är en del av den börsnoterade koncernen Brenntag AG, som finns representerat i stora delar av världen och har 16 000 anställda. Brenntag Sverige har 140 anställda och huvudkontoret ligger i Malmö. För mer information besök: www.brenntag-nordic.com Vi är måna om att du ska trivas hos oss. Hos oss blir du del av ett globalt företag där utvecklingsmöjligheter ges till dig med rätt driv och vilja. Vi tycker det är viktigt att du vill trivas med oss långsiktigt och vi erbjuder en stabil anställning med bra förmåner och flexibla arbetsvillkor. Vi arbetar med frihet under ansvar.


I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Poolia. Intervjuer genomförs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag varför vi ber dig att söka snarast.

Referens

57632

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till